At gå nøgen

UDGIVELSESDATO 25-10-2018
FORFATTER Janne Teller
ISBN 9788740050127
FILSTØRRELSE 7,65 MB
FILNAVN At gå nøgen.pdf
Defalske9ere.dk At gå nøgen Image
Enogtyve essays om fremmedhed, kunst og forsøget på at være menneske.Hvordan finder vi sammenhæng i usammenhængende tider?Fremmedhed er en farlig følelse fordi den reducerer vores fornemmelse af forankring og tilhørsforhold, og dermed også ansvarsbevidstheden og empatien overfor og med hinanden. Det gælder for den flygtning eller indvandrer der kommer udefra, og de blandingsbørn der må vokse op udspændt mellem flere normer, lige såvel som for den gammeldansker der pludselig ser sin egen kultur ændre sig uden selv at have ønsket eller bevirket forandringerne. Det gælder ikke mindst den fremmedhed der rammer os alle, når omdrejningshastigheden i tilværelsen bliver højere end vi kan følge med til, når et ellers udmærket system som markedsøkonomien får lov at blive livets almægtige diktator, og når en større og større del af vores tilværelse finder sted digitalt og virtuelt snarere end i en håndgribelig virkelighed.Nationalisme og religiøs fundamentalisme, ekstremisme af alskens slags, er ikke løsningen, men et symptom på problemet. Men hvordan gør vi mødet af vidt forskellige normer og kulturer, af det virtuelt abstrakte med realiteternes uomgængelighed, til glæde for os selv som individer såvel som for samfundet som helhed?Kan kunsten noget der kan hjælpe os at gøre farbare stier af blandingskulturens vilde vover?AT GÅ NØGEN betyder at leve uden forstillelse, uden eller med en ubetydelig lille menneskelig lakune – dvs afstand mellem den vi er indadtil og den vi præsenterer os som udadtil. Men er det overhovedet muligt? Og hvis ja, hvordan indsnævrer vi så lakunen? Kan kunst bidrage til at udfylde vores tomrum og sætte os i stand til bedre at komme overens med mennesker med vidt forskellige kulturer og livsformer? Med vores vanvittig hastigt vekslende omverden? Med os selv?
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

At gå nøgen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Janne Teller. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Janne Teller bog online og også downloade det gratis!

Nudist eller bare nysgerrig? Nu kan du gå nøgen i ...

- Vi vil gerne gøre det mindre dramatisk at optræde nøgen, og vi mærker også en trend hen imod, at flere og flere opfatter det mindre mærkeligt, at folk er nøgne. Men vi skal hele tiden passe på ikke at støde andre mennesker, siger han, der personligt gerne vil have muligheden for at solbade nøgen i en park, men indtil videre ikke har følt behovet for at gå nøgen på arbejde.

Nøgen tur i skoven - Sexwriter.dk

Nu kan du gå nøgen i teatret. Der er nudister og nøgenløb, og så er der nøgen forestilling, hvor publikum smider tøjet og ser teater. Teater inviterer publikum til særlig nøgenforestilling. - Alle fremstillinger af os selv er i dag så iscenesatte, siger Elisa Kragerup, ...

RELATEREDE BØGER

Eat with Me - Sexy erotica
Tina og Handsome Joy
First Words Mandarin
Feberfrihed
New York State Map
Pirat Bent og Julefandens sommerhus
Trip. Emnebog 2. Troldebogen
Pectus' sten 1
Gullivers rejser
København City Map
Løgnen, CD
Engel
Min mørke Vanessa
The Final Minute
Månskensryttaren
Paladin-profetien - Alliancen
Børnebibelen