Vel er jeg ej

UDGIVELSESDATO 19-09-2018
FORFATTER Karen Videbæk
ISBN 9788711921951
FILSTØRRELSE 9,57 MB
FILNAVN Vel er jeg ej.pdf
Defalske9ere.dk Vel er jeg ej Image
I lang tid var Luises liv meget svært. Hun følte sig dum, fordi hun ikke kunne læse lige så godt som de andre børn. Men efter hun har gået på specialkursus for børn med ordblindhed, går det hele meget bedre. Det er først, da der begynder at gå rygter om en række pyromanbrande, at det hele begynder at gå skævt for Luise igen...Karen Videbæk (1927-1997) var en dansk forfatter og oprindeligt uddannet som lærer. Karen Videbæk er kendt for sine børnebøger.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vel er jeg ej er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Karen Videbæk. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Karen Videbæk bog online og også downloade det gratis!

Kina og USA skændes om coronavirus: Er den kinesisk eller ej?

Vel er jeg ej. Prøv gratis Vel er jeg ej. 3.0 4 5 Forfatter: Karen Videbæk Oplæser: Annie Birgit Garde. Findes som lydbog. Findes som e-bog. I lang tid var Luises liv meget svært. Hun følte sig dum, fordi hun ikke kunne læse lige så godt som de andre børn.

Ej, vel? - Debatten

Det er først, da der begynder at gå rygter om en række pyromanbrande, at det hele begynder at gå skævt for Luise igen... Karen Videbæk (1927-1997) var en dansk forfatter og oprindeligt uddannet som lærer.

RELATEREDE BØGER

Et øje rødt
La obra maestra desconocida
Whiskytrek - Folge 1
Pastor Sørensen & Co.
Bussemonstret
Boliglejeret
Vigende skygger
Vers
Tør du kysse frøen?
Sex barn och Liselott. Del 2
Ensam i Paris
Praline Prop og kagekonkurrencen
Købstad-Idyller
Tom i knibe
Lång väg hem
Verdensmestre, pb
New Zealand
Dronning Anna Sofie
Barberkniven