Universet

UDGIVELSESDATO 02-03-2015
FORFATTER Steen Hannestad
ISBN 9788771244830
FILSTØRRELSE 4,50 MB
FILNAVN Universet.pdf
Defalske9ere.dk Universet Image
Det er noget mærkeligt noget, universet. Det indeholder alt fra hønsefødder og gulerødder til enorme galaksehobe, der strækker sig over millioner af lysår. Og hvordan gik det nu til? Endnu har vi vist ikke opdaget de helt rigtige naturlove til at forstå, hvordan et lille, varmt og tætpakket punkt udviklede sig til alt mellem himmel og jord. Her hjælper desværre ingen kære Einstein. Godt at vi har Steen Hannestad, stjerneforsker ved Aarhus Universitet, til at forklare os, hvordan verden hænger sammen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Universet blev skrevet den 02-03-2015 af forfatteren Steen Hannestad. Du kan læse bogen Universet i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Steen Hannestad.

Emner: Universet | side 1 af 81 | Ingeniøren

Universet. Vores univers omfatter planeter, måner, stjerner, galakser og formodes at være begyndt for cirka 13,7 milliarder år siden. Mælkevejen er den galakse vi bor i og kan endda ses fra Jorden når der er stjerneklare nætter.

Det gådefulde univers | Se online her | DRTV

Utrolige fakta om universet. Når du ser på stjernehimlen, ser du fortiden: Dette skyldes, at stjernerne befinder sig meget langt fra Jorden og deres lys derfor er flere år om at nå hertil.Sollys er ca. 8 minutter om at nå Jorden (solen er den stjerne, der er nærmest Jorden)

RELATEREDE BØGER

Benjamin Lasnier
Tordenvejr
Mordet i Kode kalder til kamp mod volden
Erotic Valentine s Day - 5 erotische verhalen
Tv-produktion
Pigen fra Schweiz
Stuglandet : fria övernattningar i skog och fjäll
1000 things to do in Britain
Kirurgiens kunst
La Biblia: 58 Hebreos
Rasmus Nalle på fisketur
Løvendal
Allen & Mike´s Really Cool Backcountry Ski Book
Chancen
Journal
Vildt forelsket
Brobyggerne
Konkursloven