Min grønne himmel

UDGIVELSESDATO 31-05-2013
FORFATTER Simon Glinvad
ISBN 9788792439444
FILSTØRRELSE 1,55 MB
FILNAVN Min grønne himmel.pdf
Defalske9ere.dk Min grønne himmel Image
Min grønne himmel er en sansemættet, vemodig og poetisk historie om en mand der forlader sit gamle liv og flytter ud på landet. Her lever han et stille og tilbagetrukket liv med sine hunde og en radio som eneste selskab.Dagene går med praktiske gøremål, et hegn skal repareres, fårene skal passes, hundene skal luftes og én gang om ugen kører han de ti kilometer ind til den nærmeste by for at købe ind og spise i bowlingcentret. Men en dag får han et telefonopkald som vækker fortiden til live og sender ham tilbage til den sommer da han var fjorten og alting forandrede sig.I et nært og præcist sprog bevæger fortællingen sig ubesværet mellem fortid og nutid, mellem ungdom og alderdom, og lader elegant de to spor spejle hinanden i en udforskning af hvad der skete dengang og lagde grunden til at fortælleren blev den mand han er i dag.Simon Glinvad er født i 1978. Har tidligere udgivet romanerne Petersborg Express (2005) og Jetlag (2008) og novellesamlingen Krager i træet (2011).
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Min grønne himmel-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Simon Glinvad. Med webstedet defalske9ere.dk læses Min grønne himmel online nu så nemt!

Min grønne himmel af Simon Glinvad | Litteratursiden

Her finder du de seneste artikler af Jørgen Siegumfeldt på information.dk

Nuuk: Grønt lys stråler på sort himmel | Vejret | DR

Min endelige kommentar: Kære dronning Margrethe, at De ikke er fuldstændig overbevist om at klimaforandringerne er menneskeskabte er formentlig ligegyldigt nu, hvor vi forbereder os på et liv efter coronakrisen, hvor vi tager hul på en ny tidsalder, der er ren, grøn, og med høj blå himmel.

RELATEREDE BØGER

Skrevet i stjernerne
Fremmedgørelse - psykologisk set: Medmenneske eller mod-mennske
Kirstine
Operasjon Charlie
Dream Maker: New York
Ireland
FC Mezzi 10 - Met de noppen eerst
Samlede historier
Una agradable velada - Dramatizado
Vingeslag i tagrenden
Ritt
Graviditeten uge for uge
La Biblia: 34 Nahúm
Fællesskab i skolen
Den kinesiske elsker
What Maisie Knew
The New Testament 13-14 - Thessalonians
Elna møder en krabbe