Udenfor

UDGIVELSESDATO 27-09-2019
FORFATTER Alex Ejner Hansen
ISBN 9788772184302
FILSTØRRELSE 9,76 MB
FILNAVN Udenfor.pdf
Defalske9ere.dk Udenfor Image
En selvbiografisk fortælling, som åbent skildrer det livslange traume, som opvækst i en incestramt familie forårsager for en dreng, der af kærlighed til faren en meget stor del af sit liv slæber rundt på et overvældende kompleks af skyld og skam. Samtidig tegnes et billede af et småkårsmiljø på Vestfyn.Uddrag af bogenOg så sker det. Det han har drømt om, men som han aldrig troede nogen sinde ville ske i virkeligheden. Hun giver ham lov. Han må godt alligevel. Han spreder hurtigt hendes ben helt, lægger sig oven på hende og begynder at støde med underlivet. Men kan ikke rigtigt finde vej. Pludselig mærker han til sin store fryd hendes hånd gribe fat og styre ham til målet. Så støder han til.“Av! Av! Det gør ondt!” græder Hanne og forsøger af alle kræfter at skubbe ham væk. “Du må ikke mere. Det gør så ondt,” hulker hun.Lamslået trækker Alex sig væk fra hende. Hvad er det dog, han har gjort? Hendes gråd får det til at krympe sig i ham, og han begynder at ryste over hele kroppen. Hvorfor er han også sådan? Hvorfor lod han ikke være? Hun sagde jo, at hun ikke turde. Det er vel det samme som voldtægt. Han er ond, er han. Ond!“Ligesom Den Gamle,” runger det i hans ører. “Du er jo bare ligesom Den Gamle. Det vidste du jo også godt i forvejen. Liderlig og ond! ”Om forfatteren Alex Ejner Hansen (f.1945) er pensioneret lektor, cand.mag. (engelsk, religion og filosofi) med en fortid som underviser og studievejleder ved VUC Ballerup og VUC Lyngby. Født og opvokset i Gelsted på Fyn. Bor i Søborg. Gift og har to voksne børn. Udgav i 1990 novellen ”Bittersøde nødder”.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Udenfor er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Alex Ejner Hansen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Alex Ejner Hansen bog online og også downloade det gratis!

[løst] Vinduer udenfor skærmen - Eksperten - Computerworld

Han står udenfor (eller uden for) døren. Men: Det var koldt udenfor. Vi bor lige overfor (eller over for) stationen. Men: Der er fest i huset overfor. Nedenunder (eller neden under) os bor der en familie. Men: Jeg elsker dem nedenunder. Styrelsen kan også stå tidligere i sætningen - og så kan man stadig valgfrit skrive i ét eller to ord:

Se video: Omsorgsmusikant spiller udenfor lukket plejehjem ...

udenfor oversættelse i ordbogen dansk - tysk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog.

RELATEREDE BØGER

Vikingesagn
Livets blod
Dianetik, den moderne videnskab om mental sundhed
Terra Nova 2 - Den som svigter
Carlsens Læsestart: Vilde vittigheder
Boss vil ha' en panda
A ninfa e os faunos - Um conto erótico
Garnesmorden
Mittleres Erzgebirge, Kompass Wanderkarte 1026
Læs selv Alle vi børn i Bulderby går i skole og andre historier
The Morganville Vampires #2: Den døde piges bal
Hvor langt er der til verdens ende?
Der var så dejligt ude på landet
En sømand går i land
Tilfældets leg
Mug og Mulde
Senior fitness