De døde og de ufødte

UDGIVELSESDATO 09-03-2018
FORFATTER Jakob Melander
ISBN 9788771802047
FILSTØRRELSE 9,13 MB
FILNAVN De døde og de ufødte.pdf
Defalske9ere.dk De døde og de ufødte Image
En regnfuld søndag aften i februar henrettes to mænd med maskinpistol i en bil på Slotsholmen i København. Drabsvåbnet leder efterforskningen og politiassistent Lars Winkler mod rockermiljøet.Journalisten Louise er rejst til Vietnam for at opspore sin biologiske mor. Her hører hun om et dansk firma med patent på en ny – og ikke helt uskadelig – rissort. Da Louise vender hjem til Danmark, har der været indbrud i hendes lejlighed. Nogen er efter hende.Opklaringen af dobbeltdrabet på Slotsholmen står i stampe, og politiet retter opmærksomheden mod ofrenes fortid. Er der en sammenhæng mellem et uopklaret drab fra 1980’erne og nutidens makabre sag?Lars Winkler forsøger at nå til bunds i en sump af pengebegær og organiseret kriminalitet, der har tråde til Vietnamkrigen, et afvænningscenter for narkomaner og samfundets øverste politiske lag.DE DØDE OG DE UFØDTE er femte bind i serien om politiassistent Lars Winkler: enspænder, far og indehaver af en imponerende pladesamling.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse De døde og de ufødte-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jakob Melander. Med webstedet defalske9ere.dk læses De døde og de ufødte online nu så nemt!

Jakob Melander - Lars Winkler: De døde og de ufødte ...

Få De døde og de ufødte af Jakob Melander som bog på dansk - 9788771802047 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

De døde og de ufødte af Jakob Melander | Litteratursiden

Køb 'De døde og de ufødte' nu. På en regnfuld søndag i februar henrettes to mænd med maskinpistol i en bil på Slotsholmen i København. Drabsvåbnets fortid

RELATEREDE BØGER

Silver Blaze
Animal Atlas: Amazing facts, fold-out maps and life-size surprises
Karl og Bent #7: Karl og Bent bygger en båd
Fortid er alt jeg har
De kracht van den sterke
Kasperle-Spiele für große Leute
I Thorøs muld
Indiciebevisning
Planetstier
Afsted
Profetens tempel
Chronica Regum Manniæ et Insularum
Livet ska räddas
Et nødvendigt offer
Verlangen 2: De professor
Traktorlarm
Kille med far til fodbold
Der Flug mit dem roten Drachen