Genfortælling

UDGIVELSESDATO 29-06-2018
FORFATTER Anna Ladegaard
ISBN 9788726058055
FILSTØRRELSE 2,59 MB
FILNAVN Genfortælling.pdf
Defalske9ere.dk Genfortælling Image
Af en udenforstående forfatter fortælles historien om en kvindes liv og alle de skæbner, der gennem tre generationer bliver vævet sammen med hendes. Fortællingen strækker sig over krige og løber fra Europa til Mexico.Anna Ladegaard (1913-2000) er en dansk forfatter med et internationalt udsyn; Hun arbejdede med turisme i flere europæiske lande og blev senere ansat ved den danske ambassade i Stockholm. I 1953 flyttede hun til Rhodesia, men vendte tilbage til Danmark i 1960. Hendes internationale baggrund spiller en stor rolle for forfatterskabet, som består af både rejseartikler, noveller, kronikker og anmeldelser til dag- og ugeblade. Debutromanen Opbrud i oktober (1966) udspiller sig desuden i Rhodesia og er en psykologisk analyse af et ægteskabs opløsning. Ud over ægteskabsanalytisk indhold er Anna Ladegaards romaner kendetegnet ved en omhyggelig komposition og elementære spændingsmomenter. Synsvinklen er altid kvindens. Anna Ladegaard blev tildelt boghandlernes prestigefulde pris De Gyldne laurbær i 1973 for Egoisterne.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Genfortælling-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Anna Ladegaard. Med webstedet defalske9ere.dk læses Genfortælling online nu så nemt!

genfortælling — ODS

For egentlig er det sorgen over farmoderens død, der står mest levende for den voksne forfatter; derudover husker hun, som de fleste andre, kun fragmenter: et salmevers, en bøn, en enkelt historie - og altså knap så meget, som Werner Fischer-Nielsen lader hende påstå i forordet til "Rødhalsen og andre fortællinger", der netop er udkommet fra Unitas Forlag samtidig med en ...

Genfortælling - Clio - Making Kids Smarter

Læs om de midlertidige installationer i folderen her: Genfortælling folder.pdf 643.6 KB . Kunstprojektet kunne opleves fra 7. juni - 7. juli 2019. For mere information kontakt: Kulturkonsulent, Jon Noe Tlf. 79 79 96 66 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots.

RELATEREDE BØGER

Kristins nya lek
Det romantiske eksperiment/Hænderne fulde
Sommerbarn
Dansk i grundforløbet - tekster og faglige begreber
Anton og andre flokdyr
Fürchte Deinen Nächsten: Frauenkrimi
Degnens Hus
Min lille butik - Aktivitetsæske
Vintergækker og påskeharer
En kop nærende bone broth
Druknet
Postkassen der rødmede. Om kvalitet i privatbreve - før og nu
Der kommer altid en sporvogn
Legen er slut
An Actor's Approach to Management