Mystik og videnskab

UDGIVELSESDATO 04-07-2016
FORFATTER Alex Riel
ISBN 9788770560733
FILSTØRRELSE 7,67 MB
FILNAVN Mystik og videnskab.pdf
Defalske9ere.dk Mystik og videnskab Image
I bogen argumenteres der for, at nye resultater fra naturvidenskaberne og bevidsthedsforskningenpeger i retning af mystikernes verdensbilleder. Mystikerne hævder at have erfaret livets storespørgsmål via deres eget indre bevidsthedsliv. Mystikerne har eksisteret til alle tider og i allekulturer. De hævder, at verden er en levende organisme, og at der er en mening med livet. De nyevidenskabelige opdagelser om verden og bevidsthedens natur er overraskende og mystiske,medmindre man ser dem gennem mystikernes verdensbilleder. Denne bog peger på broen mellemmystik og videnskab. Via nye opdagelser, der fører til nye spørgsmål, guides læseren gennemvidenskabernes nye epokegørende opdagelser. Der gives fortolkningsmetoder til at forholde sig til5dette omfattende område. Mystikernes og videnskabernes verdensbilleder kunne med tiden dannegrundlag for et nyt globalt verdensbillede, baseret på både naturvidenskab og åndsvidenskab. AlexRiel (f. 1962-). Cand.mag. i filosofi og uddannet psykologilærer fra Kbh.s Universitet. Forfatter tilbogen: Praktisk Livsfilosofi (2009).
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Mystik og videnskab er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Alex Riel. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Alex Riel bog online og også downloade det gratis!

Paratvidenquiz: Illustreret Videnskabs store test i almen ...

Mystik og videnskab. DKK 199,00. Mystik og videnskab antal. Tilføj til kurv. Kategorier: Alex Riel, Alle bøger, Fakta. Beskrivelse Beskrivelse. Af Alex Riel. I bogen argumenteres der for, at nye resultater fra naturvidenskaberne og bevidsthedsforskningen peger i retning af mystikernes verdensbilleder.

Mystik og videnskab · Forlag1.dk - Webshop

Få Mystik, mirakler og videnskab af Preben Plum som bog på dansk - 9788758310305 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

RELATEREDE BØGER

Bahamas
Forfatningsret Kompendium
Jussi ja Lassi
Hypnose afmystificeret
Fru Elise Hoskier: Et religiøst karakterbillede
Valg, vane og vision
Drømmen om en hest
Kaninen der så gerne ville sove
Intet andet end sandheden
Historie
Pernille passer børn
Læs med fodboldstjernerne - Gareth Bale
Den lille prins - stor udgave i smuk kassette
Lūsija un Emma svin dzimšanas dienas
Bortførerne
Disney Askepot Mandalas
Fremtidsbogen
Avonainen lipas, ajatelmia
Pigen i tågen