Strålebogen

UDGIVELSESDATO 26-01-2018
FORFATTER Ann Wenzel
ISBN 9788762817272
FILSTØRRELSE 2,68 MB
FILNAVN Strålebogen.pdf
Defalske9ere.dk Strålebogen Image
Strålebogen – for tandfagligt personale beskriver forekomst og virkning af ioniserende stråling samt stråledoser, stråleskader og strålebeskyttelse i forbindelse med røntgenundersøgelser, der ofte udføres i odontologisk praksis. Bogen indeholder desuden et kapitel om den relevante lovgivning på området og giver detaljeret information i oversstemmelse med Sundhedsstyrelsens og Styrelsen for Patientsikkerheds retningslinjer for klinisk odontologisk praksis.Bogen henvender sig til tandlægestuderende og bruges ved undervisningen i radiologi på de to tandlægeskoler i Danmark. Desuden er den en uundværlig håndbog i enhver tandlægepraksis.Strålebogen – for tandfagligt personale er en videreførelse af den tidligere udgivelse Stråledoser, stråleskader, strålebeskyttelse.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Strålebogen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Ann Wenzel. Med webstedet defalske9ere.dk læses Strålebogen online nu så nemt!

Ann Wenzel Bøger → Køb Bogen billigt hos Gucca.dk

Plusbog - for dig, der er vild med bøger I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer.

Strålebogen af Ann Wenzel og Mie Wiese Petersen ...

Strålebogen - for tandfagligt personale beskriver forekomst og virkning af ioniserende stråling samt stråledoser, stråleskader og strålebeskyttelse i forbindelse med røntgenundersøgelser, der ofte udføres i odontologisk praksis. Bogen indeholder desuden et kapitel om den relevante lovgivning på området og giver detaljeret information i oversstemmelse med Sundhedsstyrelsens og ...

RELATEREDE BØGER

Olympens helte (1) - Den fortabte helt
Casamance-passagen
Morgenmad
Moms & AfgiftsMemo februar
Sørøverne på sommerferie
Jeg må jo have et hjem et sted
Den sidste vindrytter #1: Udvalgt
Twist
Anbefalet
Tanketorsk og havtasker
Fancy Nancy Clancy: Malebog
Brødrene Menthe
Nedtælling
Ikke os to
Græsrødderne
Hvis dagen holder op
RÆSON
Noget der hjælper