Det gælder Louise

UDGIVELSESDATO 11-04-2016
FORFATTER Helle Söderhamn
ISBN 9788793420380
FILSTØRRELSE 8,24 MB
FILNAVN Det gælder Louise.pdf
Defalske9ere.dk Det gælder Louise Image
Liget af et lille barn bliver ved en tilfældighed fundet af en eneboer og hans hund i nærheden af et psykiatrisk hospital i Roskilde. Det viser sig at være det barn, som forsvandt fra sin barnevogn udenfor dagplejemorens hus.Dengang forblev sagen uopklaret, men nu får en anden kriminalkommissær til opgave at forsøge at løse gåden. Det er dog ikke politiets efterforskning, der bliver omdrejningspunktet. Tiden skrues tilbage, og vi følger de to familier, der havde Louise tæt inde på livet: hendes mors og hendes dagplejemors. For det var midt i deres hverdag, at de begivenheder indtraf, der førte til Louises forsvinden.Uddrag af bogenRystende fund i Boserup skov ved Roskilde.Onsdag ved middagstid blev et barnelig fundet i skoven ved en tilfældighed, da en gammel mand gik tur med sin hund, som opsnusede stedet, hvor barnet lå begravet. Manden, som stadig er ukendt, henvendte sig til det nærliggende psykiatriske hospital, hvorfra man fik alarmeret Roskilde politi. Politiet foretog sammen med udsendte fra Københavns kriminalafdeling og retsmedicinsk en ransagelse af gerningsstedet.Yderligere undersøgelser har i dag fastslået, at barnet er identisk med den ni måneder gamle Louise, som i december i fjor blev stjålet fra sin barnevogn, der var stillet i forhaven hos den private dagplejemor, somhavde barnet i sin varetægt.Om forfatterenHelle Söderhamn har med års mellemrum udgivet romaner, den første kom, da hun kun var 18 år gammel. 'Det gælder Louise' er hendes første spændingsbog i krimigenren. Hun har flere uddannelser bag sig, har haft selvstændig virksomhed og har i en årrække boet i Sydfrankrig.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Det gælder Louise-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Helle Söderhamn. Med webstedet defalske9ere.dk læses Det gælder Louise online nu så nemt!

Det Gælder Louise af Helle Söderhamn - Hæftet Bog ...

Louise er vred efter alvorlige voldtægtstrusler: "Jeg kan godt gennemskue, hvad det her handler om" Af. ... Det samme gælder Toyota og Volvo. Men mange flere er i sving, blandt andre BMW, Hyundai og Kia. Hos VW er det fabrikkerne i tyske Zwickau, hvor den nye elektriske ID. 3.

Telefoner gløder: Frisør vil bruge mundbind efter ...

Nu gælder det USA: Louise spiller i to topturneringer Louise Willerslev-Olsen ankom til Georgia i lørdags, og i morgen går det løs med ITF 1-turneringen Georgia Open. Derefter venter en såkaldt Super Series i Baton Rouge, og udover at det er de to sværeste kategorier (undtaget Grand Slams, som kun top 8-spillere må deltage i), så er USA en helt anden størrelse at spille turneringer i ...

RELATEREDE BØGER

Tæl til ti, Mulle
Menneskevidenskaberne 2
Gå på opdagelse: Grundstofferne
Prelude
Charlotte Isabel Hansen
United States on the Road
Puk har bål
Sally, Glenn og vilde Maxi 1: Hundehypnosen
Tilbage til virkeligheden
Det store segl
Mikaël
Uden hæmninger
Maries verdenskrig
Sosiale medier i samfunnet
Fremtidens robusthed er centripetal
Levende Historie