Vi ved, hvor du bor

UDGIVELSESDATO 04-02-2019
FORFATTER Steen B. J.
ISBN 9788772182902
FILSTØRRELSE 8,72 MB
FILNAVN Vi ved, hvor du bor.pdf
Defalske9ere.dk Vi ved, hvor du bor Image
Team Milton får en udfordring med at opklare mord, overfald, frihedsberøvelse, forfølgelser og trusler, som har forbindelse til et postcenter. De får deres gang på dette postcenter, hvor postarbejderne er præget af konstante fyringsrunder som konsekvens af den politisk bestemte høje digitaliseringshastighed, hvor brevmængden gennem en årrække er faldet med over 10 procent hvert år.Postmedarbejderne oplever klager fra folk på deres postrute, som generelt beskylder dem for, at det danske postvæsen har milliardunderskud. Spørgsmålet er, hvorfor der trues med ordene Vi ved, hvor du bor, og hvem der står bag. Team Milton følger forskellige spor i deres efterforskning, og sagen kompliceres af den kompleksitet, som sagen også rummer.Uddrag af bogen'Til dem, som undrer sig over, hvad der præcist foregår, specielt oppe i den nordøstlige del af byen, kan jeg kun sige følgende. Politiet arbejder stadig på at finde Wojtek, men kan endnu ikke komme med noget konkret resultat.''Jeg er bange for at køre post ud i denne del af byen,' udbrød en kvinde og fik opbakning af flere, der havde det på samme måde.'Jeg nægter at køre i den del af byen, man ved jo ikke, om man bliver overfaldet eller det, der er værre,' udbrød et ældre mandligt postbud også.'Ro på, vil jeg lige sige, der er netop ikke postbudene, som er blevet overfaldet,' forsøgte Bertram og gestikulerede ro med hænderne.'Nej, men folk kigger ondt på os og tror, at vi er ligesom Wojtek, jeg kan mærke det. I forvejen ser de ned på os og giver os skylden for det store underskud i koncernen,' forklarede et kvindeligt postbud og fik medhold af de andre omkring sig.Om forfatterenSteen B.J. (f. 1965) skriver en serie af krimier med hverdagsrealisme, der henvender sig til krimiinteresserede læsere i alle aldre og mest handler om mennesker og skæbnefortællinger frem for blod, sex, vold og action. Sproget er hverdagsagtigt og uden manipulerende billed­sproglige virkemidler. Det giver læseren en unik frihed til selv at danne sig uforglemmelige og personlige billeder ud fra de menneskelige relationer i den fremadskridende handling, hvor mord- og andre krimigåder løses.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Vi ved, hvor du bor-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Steen B. J.. Med webstedet defalske9ere.dk læses Vi ved, hvor du bor online nu så nemt!

Drik mindre: Buschaufføren ved ikke hvor du bor ...

Drik mindre: Buschaufføren ved ikke hvor du bor 11. september 2014 Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden sætter nu fokus på unges alkoholforbrug med kampagnen 'Fuld af liv', der i løbet af de kommende fem år skal få danske unge til at udsætte deres alkoholdebut og drikke mindre alkohol.

Nonved Ejendomme | Hvor mennesker lever og bor

Balstyrko's "Ved Hvor Du Bor" fra deres cd "Jagten Paa Noget" All rights for this song goes to Balstyrko. www.myspace.com/balstyrko www.fakediamond.dk www.yo...

RELATEREDE BØGER

Alle dage tilbage
Trap Danmark: Falset kort over Billund Kommune
ADAC KartenSet Deutschland blatt 1-20 in Kartentasche 2018/2019
Tupilak
Min barndom i 40'erne
Skød urmageren i lovligt nødværge?
Winesburg, Ohio
Cykler med bjørne – Alaska, Yukon og Californien
Operation sjöhästen
Abe klanen
Liv i kroppen
Med livet i hånden
Sjöjungfrun Marina #4: Storm över havet
Heksedansen i Harrebjerg Kirke
Glück
Fra tegnfunktion til tekstfunktion. Introduktion til semiologi
Written in History: Letters that Changed the World
Skatten fra Jerusalem