Generationsskifte

UDGIVELSESDATO 26-11-2008
FORFATTER Jesper Rasmussen
ISBN 9788761922922
FILSTØRRELSE 10,18 MB
FILNAVN Generationsskifte.pdf
Defalske9ere.dk Generationsskifte Image
Generationsskifter ender ofte som akutte problemer. Sjældent som noget, der er velplanlagt. Men lader man stå til, risikerer man, at situationen ´låses´, sådan at begge parters fremtidsønsker faktisk bliver umulige at realisere.Få vejledning og find inspiration til at løse de juridiske forhold i tide. Bogen behandler reglerne ifølge den nye arvelov, og den har masser af praktiske eksempler og formularer til fri kopiering.En overkommelig fremstilling for både virksomhedsejere og for den professionelle, der ønsker overblik og nye ideer til at få tingene til at falde på plads.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Generationsskifte-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jesper Rasmussen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Generationsskifte online nu så nemt!

Tidligere eksamensopgaver - Aarhus Universitet

Generationsskifte ved succession kan ske i forhold til følgende persongrupper: børn, børnebørn, søskende, søskendes børn eller søskendes børnebørn. 6) Adoptivforhold eller stedbarnsforhold sidestilles med naturligt slægtskabsforhold.

TAX.DK skat & afgift: Generationsskifte

Generationsskifte. Et generationsskifte er når en virksomhed eller et selskab bliver overdraget til den næste generation i ejerens familie, eller til medarbejdere. En overdragelse kan bl.a. ske ved succession, hvilket betyder at den nye ejer overtager den tidligere ejers skattemæssige forpligtelser. Undgå beskatning ved et generationsskifte

RELATEREDE BØGER

Et nødvendigt offer
Trap Danmark: Falset kort over Herning Kommune
Styr dig lige
Den grimme ælling
Bully – Abelines fødselsdag
Se Nærum ved nat
Toscana
Mig & Joe
Hellas ABC
Det store scoop