Slip livet løs

UDGIVELSESDATO 20-10-2017
FORFATTER Preben Kok
ISBN 9788702245523
FILSTØRRELSE 7,80 MB
FILNAVN Slip livet løs.pdf
Defalske9ere.dk Slip livet løs Image
Vi har en urealistisk forestilling om, hvor meget styr man kan have på livet. Det betyder, at vi ofte tynges af skyldfølelse i tilfælde, hvor vi slet ingen skyld kan have, fordi vi ikke har magten. Vi har glemt, at sårbarheden kan være frugtbar og livgivende, og vi forstår ikke længere, at et harmonisk parforhold er en enhed, der dannes af to modsatrettede lidenskaber: den grænsesprængende og den grænsesættende.Pensioneret sogne- og sygehuspræst, foredragsholder og sjælesørger Preben Kok gør i dette kampskrift op med en række givne forestillinger, som det moderne menneske kæmper med i sin hverdag og sit liv, og så spørger han: Hvad mister vi ved kun at træffe beslutninger med forstanden – uden at have troen og myternes nedarvede visdom med?
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Slip livet løs-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Preben Kok. Med webstedet defalske9ere.dk læses Slip livet løs online nu så nemt!

"Slip livet løs!" Foredrag v/ Preben Kok, fhv. sogne ...

Hjørring Bibliotek som åbnede i 2008, er beliggende i indkøbscentret Metropol, midt i Hjørring by. Det er et meget farverigt bibliotek. Mest iøjnefaldende er det røde formidlingsbånd, som snor sig rundt i hele biblioteket.

Slip livet løs af Preben Kok som bog - Bogreolen.dk

Hvor der er helhed, er der altid mindst to sandheder på samme tid, men i de sidste 40 år har vi i mange af livets væsentlige forhold glemt den ene. Sådan siger tidligere sogne- og sygehuspræst Preben Kok, der gæster Vindinge onsdag den 11. marts 2020 med foredraget "Slip livet løs". Foredraget er baseret på…

RELATEREDE BØGER

Noter til Kapitalens 2. bind
Ferstrendi kistillinn
De hemmelige tvillinger/Skotten og advokaten/Snowboarderen og isprinsessen
نادي ميتسي لكرة القدم 4: نادي ميتسي لكرة القدم يقابلُ ميسي
History of the World in 500 Railway Journeys
Europe Educational Map Set
Pseudoarbejde
Dybt at falde
Den lange vej hjem
Nærvær i nu'et
Mellemleder
Entertainmentret
Rome Walks
Kontrol og læring af motoriske færdigheder og verbal feedback