Skandalen

UDGIVELSESDATO 29-10-2014
FORFATTER Margit Sandemo
ISBN 9788776773649
FILSTØRRELSE 6,80 MB
FILNAVN Skandalen.pdf
Defalske9ere.dk Skandalen Image
27. bind i Margit Sandemos fantastiske romanserie om Isfolket.Unge Christer Tomasson var overbevist om, at han var en af Isfolkets ramte, da han mødte den svagelige og kuede Magdalena på en kuranstalt. Med sine fantastiske evner kunne han let hjælpe hende, mente han.Men Magdalena forsvandt, og en anden pige dukkede op i hendes sted. Det gik op for Christer, at noget var forfærdeligt galt, og sandheden skulle til sidst ryste hele Sverige …Serien om Isfolket er en gribende krønike om kærlighed og overnaturlige kræfter og ikke mindst om kampen mellem det gode og det onde.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Skandalen blev skrevet den 29-10-2014 af forfatteren Margit Sandemo. Du kan læse bogen Skandalen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Margit Sandemo.

Watergate-skandalen: To journalister fælder Richard Nixon ...

Midt i skandalen: Her ankommer Margrethe til Cayx . Journalist. Michella Meier, Alexander Borch Nielsen. Dronning Margrethe ankom tirsdag til Cayx for at feriere med sin snaksagelige ægtemand prins Henrik. Dan Mariegaard . Snaksagelige prins Henrik har her til aften besøg af sin hustru på Château de Cayx i Frankring.

Skandalen i det belgiske kongehus: Forstå hele sagen ...

Skandalen, der satte gang i en lavine i Forsvaret: En dyr aften på Stiletto Gentleman's Club. Forsvarsministeriets Auditørkorps har indledt en større klapjagt for at komme misbrug af Forsvarets firmakreditkort til livs. Og særligt én meget offentlig problemsag har udløst indsatsen. Det hele begyndte på en stripklub på Malta.

RELATEREDE BØGER

Missilerna i Murmansk
For at mærke huden
Ramakrishna og hans Disciple
Maigret og den noble dommer
Allaspoika - ja 10 muuta eroottista novellia yhteistyössä Erica Lustin kansaa
Wygrywa miłość - Ponadczasowe historie miłosne Barbary Cartland
Fotograf Poul Ib Henriksen – Rejsen
Nye Toner i Danmark
Hania Humorek. W osiem i pół dnia dookoła świata
25 salmer
Den sidste elver