Ikke en trævl at tage på

UDGIVELSESDATO 30-03-2017
FORFATTER Fay Weldon
ISBN 9788711728727
FILSTØRRELSE 4,80 MB
FILNAVN Ikke en trævl at tage på.pdf
Defalske9ere.dk Ikke en trævl at tage på Image
I sin novellesamlingen 'Ikke en trævl at tage på' navigerer Fay Weldon behændigt mellem en lang række meget forskellige kvinder og de livsvilkår skæbnen med større eller mindre tilfældighed har tildelt dem. Historierne er veloplagt fortalt, og de er alle eksempler på det helt enestående weldon'ske univers, som forfatteren har begejstret verden med i mere end fire årtier. Der er kvinder i alle afskygninger: fede og mægtige, bitre og bitchede, kærlige og neurotiske, gravide og hysteriske. Alle har de det tilfælles, at de er enestående skabninger i en stor og vild verden.Den engelske forfatter Fay Weldon (f. 1931) har gennem hele sit forfatterskab skrevet med stor indlevelse, kærlighed og humor om kvindelivets kompleksitet i både essays, novellesamlinger og romaner, hvoraf over tyve er udkommet på dansk. Derudover har Weldon skrevet tv-dramatik, kulturjournalistik og en selvbiografi.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Ikke en trævl at tage på blev skrevet den 30-03-2017 af forfatteren Fay Weldon. Du kan læse bogen Ikke en trævl at tage på i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Fay Weldon.

Ikke En Trævl At Tage På af Fay Weldon - Hæftet Bog ...

I sin novellesamlingen «Ikke en trævl at tage på" navigerer Fay Weldon behændigt mellem en lang række meget forskellige kvinder og de livsvilkår skæbnen med større eller mindre tilfældighed har tildelt dem. Historierne er veloplagt fortalt, og de er alle eksempler på det helt enestående weldon'ske univers, som forfatteren har begejstret verden med i mere end fire årtier.

Læs nyhederne på bt.dk - Skuespiller Bodil Jørgensen ...

Ikke en trævl at tage på af Fay Weldon. Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer; 14 mar.04 Af Helle Regitze Boesen. Skribent. Om at ville have kontrol over sit moderne, hektiske liv og alligevel erkende at en hundesnude i en hånd kan spille en afgørende rolle.

RELATEREDE BØGER

Grå oktober
Clara
Den fremsynte
Den skjulte forstoppelse - Få styr på dine tarme
Lasse Pedersen
Stenkoncilet
Fifty Shades - Fri
Hvalpetræning
Det her med kærlighed
Hævnens gudinde