Borgen Unplugged #131 - Løkke står i l... til halsen

UDGIVELSESDATO 28-01-2019
FORFATTER Henrik Qvortrup
ISBN 9788726142808
FILSTØRRELSE 4,19 MB
FILNAVN Borgen Unplugged #131 - Løkke står i l... til halsen.pdf
Defalske9ere.dk Borgen Unplugged #131 - Løkke står i l... til halsen Image
Denne podcast er oprindeligt udgivet d. 5. januar 2018.Forholdet mellem regeringen og Dansk Folkeparti er stadig iskoldt. Hvis statsminister Lars Løkke Rasmussen troede, at han kunne genvinde noget af tilliden fra støttepartiet ved at bruge stort set hele sin nytårstale på at tale om ghettoer og parallelsamfund, så troede han forkert. DF kalder statsministeren for naiv, og dermed er der intet, der tyder på, at forhandlingerne om skat og udlændinge, der genoptages i næste uge, bliver nemmere, end de var før jul. Tværtimod.Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.Bragt i samarbejde med www.kaffekapslen.dkThomas Qvortrup er en erfaren journalist og radiovært. Han har været vært på Gomorn P3, Nova Morgen samt Nyhedsministeriet på det nu hedengange TV2 Radio. Han har været politisk reporter på Christiansborg og derudover arbejdet som redigerende journalist i en årrække på Berlingske. Thomas har skrevet tre romaner, 'Tæt på paradis', 'Delvecchios dom' og 'Mellem venner' – alle udgivet på Gyldendal.Henrik Qvortrup er en landets mest erfarne politiske kommentatorer. Han har arbejdet med politisk journalistisk på Jyllands-Posten, Berlingske, Ekstra Bladet og BT. Politisk redaktør på TV2 frem til 2014, da Se og Hør-sagen tvang ham væk. I dag har han sit eget politiske interview-program på DK4. Og i samarbejde med Metroxpress driver han det politiske site 'dagensQ'. Henrik har skrevet flere bøger. Blandt andre – sammen med med Niels Lunde – en biografi om Poul Nyrup Rasmussen. I 2014 udgav han selvbiografien 'Q', og i 2015 kom 'Tre år ni måneder tre dage' om Thorning-regeringen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Borgen Unplugged #131 - Løkke står i l... til halsen blev skrevet den 28-01-2019 af forfatteren Henrik Qvortrup. Du kan læse bogen Borgen Unplugged #131 - Løkke står i l... til halsen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Henrik Qvortrup.

Borgen unplugged | Mixcloud

Dör löftesman, medan han under borgen står; vare då borgenär skyldig, att strax fordra ny borgen av gäldenären: gitter han den skaffa; vare den förra löftesmannens arvingar frie: gitter han ej; söke borgenär betalningen genast ut av gäldenären, och bristen av löftesmannens gods.

Nyheder, sport og underholdning

3 Verbet står alltid på 2. plass i helsetninger. 3 OBS: Vi teller ikke ord for å finne plassen, men ledd. (Her står verbet på 2. plass i setningen.) 3 Subjektet er den som gjør noe. Subjektet er ofte person I dag må du ta skjerfet godt rundt halsen. Det er så kaldt ute. Vi bruker til ved bevegelse: Jeg skal til...

RELATEREDE BØGER

Spredte blade
Juridiska perspektiv på kriminella mc-gäng
Det ved vi om - Sprogstimulering i dagtilbud
De forbandede
Det ny Danfoss
På fjälltur
Hyæner i natten
Mystiske væsner
Menneskesønnen
Zombie
THY - LÆNGSLERNES LAND
Kärlekens skatt
Arabesken og dens æstetiske former
Mikro Max på jagt
Mareridt
Det kunne haværet Birgitte
Into the melting pot