Jeg har lyst til at vende tilbage til alting

UDGIVELSESDATO 04-05-2017
FORFATTER Andreas Fugl Thøgersen
ISBN 9788702183320
FILSTØRRELSE 6,65 MB
FILNAVN Jeg har lyst til at vende tilbage til alting.pdf
Defalske9ere.dk Jeg har lyst til at vende tilbage til alting Image
Fra Haiti til Aarhus, fra Pyrenæerne til København, i to år har journalist Andreas Fugl Thøgersen fulgt i hælene på dokumentaristen og digteren Jørgen Leth og noteret, hvad han så og hørte. Undervejs gav hovedpersonen generøs adgang til sine arkiver, ligesom hans nærmeste har bidraget – familie, venner, franske kunstnere, filmfolk, musikere og Tour de France-medarbejdere. Et par gange spændte virkeligheden desuden ben for det hele. Det er blevet til en bog om sex og depressioner, om fædre, mødre og børn, om langsomhed og humor, og om at få et nyt publikum i en sen alder. Og lidt om døden, om kroppens forfald og ikke mindst om den længsel, som aldrig får rynker. Blandt andet. Et usædvanligt menneske fortalt i 80 scener.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Jeg har lyst til at vende tilbage til alting-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Andreas Fugl Thøgersen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Jeg har lyst til at vende tilbage til alting online nu så nemt!

EA's talentspejder-kampagne vender tilbage!

Interessen for Månen stiger i disse år, fordi forskere verden over stadig ikke er enige om, hvordan Månen er blevet til. Og generelt har Månen igennem tiden været genstand for stor debat, som videoen her viser.

Tilbage til vort fordulgte Poem by Sophus Niels... - Poem Hunter

Hvor lang tid har jeg til at beslutte mig? Når du har gennemgået hele påmindelsen og klikket på "Jeg accepterer" nederst, føres du tilbage til den Google-tjeneste, du brugte, da du fik vist påmindelsen. Gennemgå privatlivspåmindelsen, og vend tilbage til Google.

RELATEREDE BØGER

Spejlinger. Litteratur og refleksion
Det strafferetlige legalitetsprincip
Når regnskaber ikke revideres
Når mørket falder på
Aladdin
Udskud
Gårdhistorier fra Arnborg
Ragnhilds færd
Anna Rubina
Vejene mødes
Hvem griner sidst? sagde Alfons Åbergs far
Det fortryllende slottet 2 - Ridderlig kjærlighet
Godt gået, Selma
Thomas Windings bedste historier 2
Geneve
Ja
LUST Classics: Casanova Volume 6 - Spanish Passions
Fools and Mortals
Samspil mellem skole og hjem