Den gale kærlighed

UDGIVELSESDATO 05-04-2017
FORFATTER Bodil Wamberg
ISBN 9788711684016
FILSTØRRELSE 6,16 MB
FILNAVN Den gale kærlighed.pdf
Defalske9ere.dk Den gale kærlighed Image
Bodil Wambergs læsning af Leif Panduros forfatterskab udfordrer den gængse idé om, at romanerne hverken er mere eller mindre end humoristiske og groteske. I stedet når Bodil Wamberg frem til, at der både i romanerne og i tv-spillene gemmer sig dybe skildringer af både menneskelige og samfundsmæssige konflikter, og at Leif Panduros litterære verden rummede alt fra galskab til død.Den danske forfatter Bodil Wamberg (f. 1929) er uddannet cand.mag. i dansk og engelsk og arbejdede i en lang årrække som lektor på Danmarks Lærerhøjskole. Bodil Wamberg er særligt kendt for sine mange biografier om historiske personer, heriblandt Leonora Christine, H.C. Andersen, Grevinde Danner og Mathilde Fibiger.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Den gale kærlighed er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Bodil Wamberg. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Bodil Wamberg bog online og også downloade det gratis!

Dansk musikstjerne død - 45 år - Ekstra Bladet

"De gale" advarer om den berømte 'glidebaneffekt' og er samtidig en aldeles udmærket historie om tre unge mennesker (ganske fornuftige faktisk), som skal kæmpe sig igennem et knapt så fornuftigt Danmark. Således kan dilemmaet beskrives: "Et land i opløsning. En generation af gale. En konge, en kommandant og en julemand.

Den gale kærlighed: Motiver i Leif Panduros forfatterskab ...

Den gale kærlighed: Motiver i Leif Panduros forfatterskab. Bodil Wamberg. Gyldendal, 1978 - 114 pages. 0 Reviews. From inside the book . What people are saying - Write a review. We haven't found any reviews in the usual places. Contents. Illusion og forvandling . 7: Den onde broder og den pæne broder . 35:

RELATEREDE BØGER

La ventisca - Dramatizado
Røde Alice og Strømeren
Una scottante verità - Capitolo 6
Sneglehuset
In the Closed Room
Spor af Liv, Sort Læseklub
Hyænehundens hævn - og andre fortællinger fra Afrika
Jon og fluen
Snigmorderens kald
Sagsbehandling i øjenhøjde
Blodmanden
Paulus Hegesippe Adelard Ladislas greve af Champignac: Enigma
Vestvolden og Nordfronten
Det store i det små
Aldrig mere krig
Miljonären Mårtensson
Ud og gø