Ulveøen

UDGIVELSESDATO 08-01-2017
FORFATTER Lajla Rolstad
ISBN 9788793209688
FILSTØRRELSE 8,92 MB
FILNAVN Ulveøen.pdf
Defalske9ere.dk Ulveøen Image
Efter en indlæggelse for depression og angst får hovedpersonen at vide at hun skal tage sin medicin og ikke udsættesig for nogen form for følelsesmæssig belastning. I stedet for at følge lægens råd bestiller hun en flybillet til Canada og rejser alene ud i ødemarken. De næste år af hendes liv tilbringer hun i den vilde natur blandt mennesker som lever uden for samfundet: marihuanadyrkere, pelsjægere, cowboyer, hippier, eventyrere og medicinmænd. Hun tilbringer en vinter alene som vagtmester på et ensomt ressort. Og overvintrer på egen hånd i en tømmerhytte i et indianerreservat, med grizzlybjørne og ulve som naboer.“Ulveøen virker som en lille skål med god medicin.”Politiken ★★★★«Jeg står i s-toget på vej til Gentofte bogmesse og er lige blevet færdig med den sidste side i bogen; jeg elsker den. Har allerede lyst til at læse den igen, har lyst til at give den til min mor, min mormor og mine to bedste venner. Det er så stille en fortælling og alligevel så vild, mit hjerte bankede hårdt flere gange mens jeg læste, selv om det der skete var så simpelt; et møde med en ulv, en ceremoni med en medicinmand; så underspillet dramatisk. Historien er så gennemført og godt forløst, temaerne er så simple men alligevel så universelle; at overvinde sin frygt, at finde en ro i sig selv og en tillid til verden, den ydre rejse som afspejler den indre, men det bliver aldrig kliché eller banalt. Det er en meget stærk bog, den vil jeg gerne anbefale.» – Fra en konsulentudtalelseLajla Rolstad (f. 1978) er en norsk forfatter. Hun debuterede med den gotiske roman Nekronauten i 2009. Ulveøen er hendes anden roman.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Ulveøen blev skrevet den 08-01-2017 af forfatteren Lajla Rolstad. Du kan læse bogen Ulveøen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Lajla Rolstad.

Lajla Rolstad - BATZER& CO

Ulveøen (bog) af forfatteren Lajla Rolstad,Lajla Rolstad | Skønlitteratur | Efter en indlæggelse for depression og angst får hovedpersonen at vide at hun skal tage sin medicin og ikke udsætte sig for nogen form for følelsesmæssig belast

Batzer & Co. | BogMarkedet

Ulveøen. Af Lajla Rolstad (f. 1978-11-11) (2016) Se online (Ikke alle kilder er tilgængelige hjemmefra) En yngre norsk kvinde rejser til vildmarken i Canada for at bearbejde sin psykiske sygdom. Mødet med den barske natur, mennesker i samfundets udkant og den indianske kultur bliver en voldsom og følelsesladet udviklingsrejse.

RELATEREDE BØGER

Bolder
Stormen i 99
Maigret i sąd przysięgłych
Solopgang
Spruttebogen
Udvikling - om Danmarks bistand
Aktivering af arbejdsgivere
Tom Gates 2 - Gode undskyldninger (og andre fede ting)
Madrid City Map
Et satans arbejde
Brune øjne
Søvejen til paradis
Copenhagen
Ane køber en klovn
Henry gennem ild og vand
10 blind dates
For enhver pris
Aktivt dansk