Pigen

UDGIVELSESDATO 11-11-2016
FORFATTER Ragnhild Agger
ISBN 9788711591062
FILSTØRRELSE 10,92 MB
FILNAVN Pigen.pdf
Defalske9ere.dk Pigen Image
Ragnhild Aggers roman 'Pigen' er en fortælling om tilblivelse. Den udkom første gang i 1971 under pseudonymet Rigmor Hansen, og den har mange selvbiografiske træk fra Ragnhild Aggers egen opvækst.Det er gennem pigens bevidsthed, der langsomt udvikles og modnes, at vi får et indblik i verden, som den så ud i 1930’erne – med alt hvad det indebar af hverdagens pligter, forholdet til forældre og søskende, børn der blev brugt som arbejdskraft og drømmene, der fulgte med den voksende interesse for bøger og litteratur. Det er en fortælling om at blive voksen og om at indse, at der af og til er meget langt fra drøm til virkelighed.Ragnhild Agger blev født i Østjylland i 1918, hvor hun voksede op under fattige vilkår. Hendes store interesse var at læse bøger, men der var ikke meget tid til den slags i dagligdagen. Efter konfirmationen kom hun ud at tjene, og de oplevelser og den erfaring, det førte med sig, har hun beskrevet i debutromanen 'Pigen', som hun udgav i 1971 under pseudonymet Rigmor Hansen. Ragnhild Aggers forfatterskab kredser især om landbolivets skæbner og hun har givet en stor stemme til tidens tavse og undertrykte kvinder.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Pigen blev skrevet den 11-11-2016 af forfatteren Ragnhild Agger. Du kan læse bogen Pigen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ragnhild Agger.

SE og HØR-pigen: Karina Rosenhagen | SE og HØR

Side 9 - smukke danske piger. Smukke Mali fortsætter jagten på drømmen, og kan nu sætte kryds ved en særlig milepæl.

Smykker • Pigen og Diamanten

SE og HØR-pigen: Anastasiia Gala . SE og HØR-pigen: Julie Ea . SE og HØR-pigen: Jackie Hammershøj . Søg blandt alle de skønne SE og HØR-piger: Flere frække artikler. Fræk test: Kan du gætte brugen af disse 5 ting. Det her tænker din partner på under sex . Værsågod ...

RELATEREDE BØGER

En mand rejser til Canada
Jomfrubanden
1967
A Madrid si baciano per strada - Breve racconto erotico
En ängel till låns
Man skal dø ung
Fluernes herre
Du danske svamp
1917
Sudbina vilenjaka 2: Kameno srce
Som hos dig står