Find træningsbalancen

UDGIVELSESDATO 04-12-2014
FORFATTER Mia Beck Lichtenstein
ISBN 9788777069758
FILSTØRRELSE 9,84 MB
FILNAVN Find træningsbalancen.pdf
Defalske9ere.dk Find træningsbalancen Image
Er du vild med sport, at bruge kroppen, træne målrettet og konkurrere? Giver motion og idræt dig glæde og energi? Men sker det også at træningen styrer dit liv? Eller at du træner , selvom du har smerter og ved, at du burde lade være?Supermotionisme og ekstremsport buldrer frem i disse år. Helt almindelige mennesker prøver kræfter med maratonløb og Ironman, og det vidner for mange om succes, styrke, handlekraft og målrettethed. Alle er enige om, at motion er sundt og sjovt. Træning giver dig overskud og følelsen af kontrol i en travl hverdag. Men når idealerne bliver ekstreme, og hele dit liv handler om træning, kost og præstationer, er der risiko for, at du mister balancen mellem sundhed og smerte. Du kan bevæge dig ind i en gråzone med overdreven og tvangspræget træning, der på sigt ødelægger dit øvrige liv og dit helbred.Hvordan bevarer du den sunde balance? Hvad gør du, hvis du er ved at blive afhængig af træning eller har fået en alvorlig skade? På baggrund af forskning og erfaring med behandling af træningsafhængighed svarer Mia Beck Lichtenstein på, hvad du kan gøre. Bogen rummer også en række personlige beretninger fra engagerede motionister og sportsfolk, der har kæmpet med at finde balancen efter skader og træningsafhængighed.Find træningsbalancen henvender sig til dig, der træner meget, og som gerne vil bevare – eller genfinde – en sund balance i træningen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Find træningsbalancen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Mia Beck Lichtenstein. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Mia Beck Lichtenstein bog online og også downloade det gratis!

Find træningsbalancen - Paedagogisk.com

"Find træningsbalancen" [1. udgave, 1. oplag] af Mia Beck Lichtenstein - Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet). På dansk. Genre: Psykologi, Psykisk Sundhed. Udgivet 04/12-2014. Vejer 428 g og måler 224 mm x 150 mm x 18 mm. 240 sider. Er du vild med sport, at bruge kroppen, træne målrettet og konkurrere? Giver motion og idræt dig glæde og energi?

Find træningsbalancen: mellem sundhed og smerte ...

Find træningsbalancen henvender sig til dig, der træner meget, og som gerne vil bevare - eller genfinde - en sund balance i træningen. "Jeg tror ikke, at folk generelt bliver sociopater og egocentrikere, der glemmer alt om familien og livets sande værdier, bare fordi de sætter sig et ambitiøst motionsmål.

RELATEREDE BØGER

Das Lumpengesindel
Heptameron
Africa
Relationskompetence
Tim & Thomas: Den døde dykker
Drømmer #3: Drømmernes hersker
De frosne flammer
Harald Blåtand. Nordens mægtigste konge
Ane får hævn
Leg med ilden
Skolen med magiske dyr 4: Venner på prøve
Den suveræne dansker
OPGAVEBOG MED KLISTERMÆRKER
Børn af Ringsted
Sommerfugletilstanden
Sofia og røverne fra Rold 1