Hygge i Hedebygade

UDGIVELSESDATO 23-11-2017
FORFATTER Lean Nielsen
ISBN 9788711842157
FILSTØRRELSE 7,21 MB
FILNAVN Hygge i Hedebygade.pdf
Defalske9ere.dk Hygge i Hedebygade Image
'gadeprækenføler du dig udkørt, træt i underarmsmusklernehar du svært ved at føre dig frem i produktionengår du og klamrer dig til en selvmorderen dranker, narkoman, skizofren, arbejdsskygår det ad pommern til med pengeneer du homoseksuel, biseksuel, impotentgår du til møder, beder dugår du og venter på revolutionensynes du, du udretter for lidt for dens kommeså kom til os!'Digtene i Lean Nielsens 'Hygge i Hedebygade' emmer af stemninger fra arbejdermiljøer og byliv i 1970‘ernes Danmark. Der er digte om gadeprædikanter, slavearbejde, trafikfascisme, slum, generel elendighed og religiøst vanvid.Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen 'Fru Jensen in memoriam'. Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen 'Ned ad trappen, ud på gaden'.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Hygge i Hedebygade-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lean Nielsen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Hygge i Hedebygade online nu så nemt!

Hygge i Hedebygade (Danish Edition) eBook: Lean Nielsen ...

Hygge i Hedebygade. 0.0 0 5 Forfatter: Lean Nielsen. Findes som e-bog. "gadepræken føler du dig udkørt, træt i underarmsmusklerne har du svært ved at føre dig frem i produktionen går du og klamrer dig til en selvmorder en dranker, narkoman, skizofren, arbejdssky

Danske forfattere/bidragydere til skønlitteratur indtil 1975

Hygge i Hedebygade (Forfatter: Lean Nielsen, Forlag: Lindhardt og Ringhof, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788711842157)

RELATEREDE BØGER

Oven vande
Emmy 5: Goth nytt år!
Den grådige greve
Ulovlig agentvirksomhed eller grådighed?
Frisættende ledelse
Ett stänk av magi 2: Önskejakten
Konkurrerende lidelser
Tæl og tal om - Ting til havs
Kuupik Kleist
Barnemordersken fra Fryksände
Dagen da sommeren begyndte
Dynamisk assessment som psykologisk-pædagogisk redskab
Zaczarowany Zamek 5 - Niezwykłe Jaskinie
Min personlige kunsthistorie