Viktor og vampyren

UDGIVELSESDATO 12-12-2016
FORFATTER Jørgen Munck Rasmussen
ISBN 9788711712177
FILSTØRRELSE 7,96 MB
FILNAVN Viktor og vampyren.pdf
Defalske9ere.dk Viktor og vampyren Image
Begynderlæsning om Viktor og Ida, der går en tur i skoven. Undervejs møder de vampyren Valde. Den læsepædagogiske bearbejdelse er udført af forfatter og læsekonsulent Grete Sonne, illustrerationerne af Lis-Eva Klausbøl. Bogen indeholder desuden et opgaveark.Jørgen Munck Rasmussen, født 1949, lærer og dansk forfatter – til især historiske romaner. Hans store interesse er det antikke Rom og middelalderen, og han har flere studieophold i Italien bag sig, men det nordiske islæt i romanerne fornægter sig ikke. Han har skrevet drama, egnsspil, revykomedier og revysange – blandt andet til Holbergteatret. Jørgen Munck Rasmussen er dybt engageret i samfundsdebatten og har forfattet en række samfundskritiske indlæg i landets aviser, blandt andet 'Børn er livets mening', 'Den lille terrorist' og 'Der var så dejligt ude på landet.'
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Viktor og vampyren blev skrevet den 12-12-2016 af forfatteren Jørgen Munck Rasmussen. Du kan læse bogen Viktor og vampyren i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jørgen Munck Rasmussen.

Viktor, den modige vampyren by Kellner, Ingrid ...

Viktor Vampyr Tekst: Billeder: bor ude i skoven i et gammelt slot har sort hår har hugtænder er en vampyr har rød og sortstribet bluse kan læse og skrive sover i en kiste har sorte, spidse sko med røde snørebånd Du kan downloade bogens figurer fra pdf en Persongalleri. Deres udseende og karaktertræk kan gennemgås med klassen.

| eReolen

Viktor og vampyren (Forfatter: Jørgen Munck Rasmussen, Forlag: Lindhardt og Ringhof, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788711712177)

RELATEREDE BØGER

Dollar for død
Det første evangelium
Det store opgør
Lesbiska drömmar - erotisk novell
Stahl von allen Seiten - Fliegerschichten nr. 6
LYSET MØRKET FARVERNE
Springtur
Det manglende led
W.I.T.C.H. - Stilnerens musik
Kvinden i buret
Når Gud bøjer sig