Utahs bjerge og andre historier

UDGIVELSESDATO 24-09-2014
FORFATTER Leif Davidsen
ISBN 9788711321935
FILSTØRRELSE 9,49 MB
FILNAVN Utahs bjerge og andre historier.pdf
Defalske9ere.dk Utahs bjerge og andre historier Image
Utahs bjerge og andre historier udspiller sig i politiske og kulturelle brændpunkter rundt om i verden fra øst til vest: fra efterkrigstidens Danmark til Østeuropa efter murens fald, hvor kommunismen afløses af røverkapitalisme; fra Cambodjas Killing Fields og Malaysias multikulturelle samfund til bjergene i krigens Afghanistan – og i det billedskønne Utah, hvor katastrofen lurer i bjergenes skygge.Tolv dramatiske historier om mennesker, der i den globale landsby kastes ud i moralske dilemmaer og politiske konflikter, hvor deres valg og handlinger kan vise sig at få vidtrækkende og indimellem fatale konsekvenser. Fortiden er aldrig helt forbi …'... medrivende, begavede og velskrevne noveller.'- Information
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Utahs bjerge og andre historier blev skrevet den 24-09-2014 af forfatteren Leif Davidsen. Du kan læse bogen Utahs bjerge og andre historier i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Leif Davidsen.

Episode 6: Trontalen og andre røverhistorier by En slask på...

Tolv dramatiske historier om mennesker, der i den globale landsby kastes ud i moralske dilemmaer og politiske konflikter, hvor deres valg og handlinger kan vise sig at få vidtrækkende og indimellem fatale konsekvenser. Fortiden er aldrig helt forbi … "… medrivende, begavede og velskrevne noveller."

Utahs bjerge og andre historier by Leif Davidsen | LibraryThing

BAMSEKØER og andre historier Om bamsekøer, iværksætteri - og om at plukke ramsløg i skoven! Følg folkene på Gartnergården Århus - her! Genåbner lørdag 1. april 2017, også med ny cafe med kaffe og dejlig mad!

RELATEREDE BØGER

Om så det gælder
Karl Axel Pehrson, född 1921: konstens baron Münchhausen
En ekspres standsede
Canary Islands
Det overflødige menneske
Theben
Det nye tyske højre
Til sommer
Dommedag og alle de andre dage
Øjeblikkets musik
6 stjerner
Børnenes sunde & sjove kogebog
Gepassioneerde ontmoetingen 2: Jesper
Fällan
FC Mezzi 4: 遇见梅西