En eksakt rapsodi

UDGIVELSESDATO 04-09-2017
FORFATTER Niels Lyngsø
ISBN 9788702208825
FILSTØRRELSE 9,54 MB
FILNAVN En eksakt rapsodi.pdf
Defalske9ere.dk En eksakt rapsodi Image
EN EKSAKT RAPSODI er en grundig introduktion til den franske filosof Michel Serres’ forfatterskab.Michel Serres (f. 1930), som er medlem af Det Franske Akademi, er med et broget forfatterskab på næsten femogtyve bøger en af vor tids væsentligste og mest originale tænkere, og måske den eneste, der kan kaldes filosof i den antikke og klassiske betydning af dette ord. I sine hyppigt tilbagevendende meditationer over forholdet mellem mangfoldighed og enhed, kaos og oprindelse, er han optaget af filosofiens store spørgsmål: tid, historie, erkendelse, subjekt og objekt, skønhed, sandhed, sjælen, gud … Og ligesom de gamle filosoffer er han velbevandret i næsten alle videnskabelige discipliner: med en tredobbelt uddannelse som sømand, matematiker og klassisk filolog har han siden slutningen af tresserne været på filosofisk krydstogt i et hav af viden, der strækker sig fra biokemi over videnskabsteori til religionshistorie, med billedkunstens og litteraturens værker som vigtige pejlemærker. En af Serres’ grundlæggende teser er, at de forskellige videnskaber og kunstarter er langt tættere forbundet, end vi tror, og at det netop er disse forbindelser eller korrespondenser, der kan føre til filosofisk erkendelse. Filosofien er ikke et sted, den finder sted, den har ikke sit eget sprog, men taler i mange samklingende stemmer, som barokmusikkens fugaer.EN EKSAKT RAPSODI gennemgår i fire store kapitler Serres’ tanker om Videnskab, Metafysik, Etik og Æstetik, og indeholder desuden flere mindre afsnit, bl.a. om Serres’ litteraturvidenskab. Det er - også i international sammenhæng - den første samlede introduktion til Michel Serres’ filosofi.EN EKSAKT RAPSODI er blevet tildelt Aarhus Universitets Guldmedalje.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

En eksakt rapsodi er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Niels Lyngsø. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Niels Lyngsø bog online og også downloade det gratis!

En eksakt rapsodi af Niels Lyngsø (e-bog, epub)

En eksakt rapsodi - en Michel Serres' filosofi # DKK 375,00. Introduktion til den franske filosof Michel Serres' tanker om videnskab, metafysik, etik og æstetik. 1 på lager. Tilføj til kurv.

Undskyld. Elleve synspunkter på mit forfatterskab - Niels ...

Han er født i 1968 i Frederikssund, men er siden vokset op i Skovlunde. I 1988 blev han nysproglig student fra Nørre Gymnasium og blev i 1993 uddannet cand.phil. i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet, hvorfra han i 1994 fik guldmedalje for sin afhandling En eksakt rapsodi om den franske filosof

RELATEREDE BØGER

Hvad vi deler
Hydra
Manden på Naur Kampens maal
Samlede værker i ny oversættelse
Sie hatten einen Traum
Atlas over huller i verden
Fitness coaching - motivation og metodik
Lonely Planet Planning Map: Northern Territory
Hvordan du undgår at dø
Fotografen - erotisk novell
Supernavigatør
Sternstunden der Menschheit Teil 3
Mod til livet
Landskab i to etager
Victor Banan
Kris
Kaj Klap & katten Klo - kæmpefisken