Djævlens protegé

UDGIVELSESDATO 25-11-2016
FORFATTER Jens Carl Sanderhoff
ISBN 9788799886180
FILSTØRRELSE 1,95 MB
FILNAVN Djævlens protegé.pdf
Defalske9ere.dk Djævlens protegé Image
Europas floder er en romantrilogi i tre selvstændige bind, der imidlertid fletter sig sammen til et intrikat mønster. Strukturen minder om floder i et landskab set fra stor højde, der ad forskellige ruter løber sammen i det samme hav. Trilogien bevæger sig fra det brede svæv henover ni menneskers historie, til ni menneskers fortættede nu, for at ende i ét menneskes prisme. Første bind har titlen Europas floder.Andet bind, Djævelens protegé, udspiller sig i en spejderhytte i Rold Skov henover en råkold efterårsweekend. Den afdødes testamente fordrer, at de ni skal kappes mod hinanden om at vinde arven ved at udføre en række handlinger, som kun den enkelte har kendskab til. Deres præstationer overvåges og vurderes konstant af et sindrigt elektronisk system, som uddeler point efter en hemmeligholdt kalkule. Som en marionetfører manipulerer den afdøde med sine venner fra det hinsides. I løbet af ingen tid gør dette bizarre scenarie, at der opstår spændinger og dannes alliancer mellem deltagerne. Alle er de fascinerede af arven, men samtidig i tvivl om de kan acceptere hvad der kræves for at komme i betragtning til den, og henover weekenden lærer de ni hinanden at kende fra alle sider - indtil afgørelsen falder.Det tredje bind, Død mands manifest, følger arvingen på sin færd ned gennem Europa for at indtage arven og lære den mærkværdige afdøde vens skæbne at kende i de mellemliggende ti år, hvor han har været forsvundet fra radaren. I hjertet af kontinentet, i hans hus i Freiburg im Breisgau, åbner der sig langsomt en labyrint af dunkle spor og blinde punkter i den afdødes liv og valg. Han har ladet kunsten og litteraturen præge sin tilværelse ned i mindste detalje, og jo længere vi bevæger os ind i husets irgange, jo mere af hans identitet og livshistorie der åbenbarer sig, jo mere træder hans gåde frem; en gåde der spejler den, der ser ind i den.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Djævlens protegé er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Jens Carl Sanderhoff. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Jens Carl Sanderhoff bog online og også downloade det gratis!

Djævlens protegé af Jens Carl Sanderhoff som bog

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for ...

Udgivelser - Wunderbuch

I "Djævlens protegé" følger vi igen de ni personer. Denne gang henover en weekend i en spejderhytte. Der er, hos Sanderhoff, tale om både et sprogligt skift, væk fra de poetiske øjeblikbilleder til en nøgtern funklende prosa, og et blik på den menneskelig væren væk fra den poetisk indfarvning til et psykol ogisk.

RELATEREDE BØGER

Den hemmelige tjeneste
Fredi ja hirviöt #5: Uusi vartija
Svigt
MY FAVORITE PLANNER
Jura og socialt arbejde
Bomben i madkassen
Professionsetik for ledere i den grønlandske folkeskole
Hvad jeg taler om når jeg taler om at løbe (PB)
Luna elsker historier
Konungens älskarinna och andra lustiga historier
Manden uden egenskaber, 1-4
Farfarsgården
Kvinderne på stranden
Magt
Skal jeg nu også tror på dét, præst?
Hvor mågerne skriger
Divergent 3 – Fornyeren