Outsideren

UDGIVELSESDATO 06-11-2018
FORFATTER Stephen King
ISBN 9788740052756
FILSTØRRELSE 2,96 MB
FILNAVN Outsideren.pdf
Defalske9ere.dk Outsideren Image
En elleveårig drengs skamferede lig findes i en park i sovebyen Flint City. Øjenvidneberetninger og fingeraftryk peger utvetydigt på en af byens mest vellidte indbyggere: Terry Maitland, baseballtræner, engelsklærer, ægtemand og far. Opklarer Ralph Anderson, hvis søn Maitland har været træner for, beordrer en øjeblikkelig anholdelse, og da der findes DNA-spor på gerningsstedet, er sagen så godt som lukket. Men Maitland har et alibi, og det viser sig hurtigt, at der også i denne historie er ufravigelige beviser.Hvordan kan to modsatrettede forklaringer begge være sande? Hvad sker der med en familie, når så alvorlige anklager fremsættes? Og hvor stopper logik og rationale i forsøget på at forklare det uforklarlige?Følg med Stephen King til Flint City, hvor frygten stiger
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Outsideren blev skrevet den 06-11-2018 af forfatteren Stephen King. Du kan læse bogen Outsideren i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Stephen King.

Forsiden - Outsideren

'Outsideren' har en ret makaber start, så kan du ikke udholde at læse detaljerede beskrivelser af, hvad der er sket med et myrdet barn, så skal du holde dig langt fra denne bog. Når det så er sagt, så er det primært starten, der er ubehagelig - resten af bogen minder mere om en klassisk krimi men dog med elementer af andre genrer.

Outsideren af Stephen King | Bog & idé

En bog, der giver mening. Grease-elskere og alle teenagere, der ikke er bange for lidt vold, bør helt sikkert læse 'Outsideren'. Ikke alene er den lærerig, men også smuk i dens perspektivering af livet, og hvordan vi alle egentlig ikke er så forskellige, selvom vi tror det.

RELATEREDE BØGER

Ordonnansen
De glade farvers fest. Essays om kunst
Czas przed śmiercią: część 3
Sexo en el auto - Literatura erótica
Herfra min verden går
Jeg er bevæbnet og har tømmermænd
Et ansigt og en brækket arm
Kirurgisk atlas
Far, mor og sex - Sex efter putning
Hummel & Honig
Rambo får briller
H for høg
Digital dannelse
Bedre selvværd
Bitre blomster
Strategisk salg