Oktober

UDGIVELSESDATO 16-10-2017
FORFATTER Stig Dalager
ISBN 9788711484364
FILSTØRRELSE 3,19 MB
FILNAVN Oktober.pdf
Defalske9ere.dk Oktober Image
'Jonas‘ kone havde en drøm: hun drømte, at hun fik et barn ud af det blå, hun der ikke troede på noget, hun hørte noget hviske til hende om natten, det hviskede fra gaden og helt ind tæt på hendes øre, mens hun lå der og sov på de kølige lagener. Hun sov alene, fordi han var på arbejde, ham med hans vagtuniform og gummiknippel, som hun vidste, at han ikke ville bruge, men bare ville true med, hvis der skete noget på hans lange ture gennem byen om natten. Hun drømte, at der var liv i hendes krop, at Jonas kom hjem ud på morgenen, træt, grå i hovedet og med sin slørede stemme og lagde sig ind til hende og uden at tænke over det rørte ved hendes mave og mærkede, at der var liv.'Stig Dalagers noveller fortæller om vidt forskellige menneskers oplevelser i det københavnske efterår 2000. Et af disse mennesker er kassedamen Hanne, der brændende ønsker at få et barn, og dette ønske manifesterer sig i en indbildt graviditet i hendes sterile krop.Stig Dalager (f. 1952) er en dansk forfatter, dokumentarfilmskaber og manuskriptforfatter. Han debuterede i 1980 med 'Hærværksforeningen og andre noveller', og sidenhen er det blevet til 55 værker, hvoraf mange er oversat til fremmedsprog, ligesom flere af hans skuespil er blevet opført rundt omkring i verden blandt andet i New York. Stig Dalager bevæger sig inden for genrerne historisk roman, psykologisk realisme, noveller og dokumentariske romaner.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Oktober er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Stig Dalager. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Stig Dalager bog online og også downloade det gratis!

Varmeguide til oktober måned | Spies

Kalender oktober 2018. Her vises månedskalenderen for oktober 2018 inklusive ugenumre. Du kan finde solopgange og solnedgange for disse dage i oktober 2018.

Oktober - definition of Oktober by The Free Dictionary

Obtenez un prêt professionnel simplement et rapidement pour financer la croissance de votre entreprise. Testez votre éligibilité en 1 minute !

RELATEREDE BØGER

Bombaygryde
Texas
Leonardo
Hvedekorn 4 2016
Masteroppgaven i GLU
Kejseren af Portugalien
Zombie-krigen 2: Forræderi
Hurra! Mål!
Marseille, Michelin Guide Vert
Secret Buenos Aires
Sigurds følelser: Jeg er bange