Magnus Chase og de nordiske guder - Ni fra de 9 verdener

UDGIVELSESDATO 05-06-2019
FORFATTER Rick Riordan
ISBN 9788726226348
FILSTØRRELSE 6,31 MB
FILNAVN Magnus Chase og de nordiske guder - Ni fra de 9 verdener.pdf
Defalske9ere.dk Magnus Chase og de nordiske guder - Ni fra de 9 verdener Image
Hvor godt kender du det univers, som Magnus Chase og hans venner rejser rundt i? Tag med på en fantastisk tur gennem de ni verdener, hvor Magnus‘ venner fortæller om mærkelige og farlige (men ret sjove) udfordringer, og bliv klogere på et univers, der både får dig til at grine og gyse.Denne samling af korte historier henvender sig både til dem, der kender serien 'Magnus Chase og de nordiske guder', og til dem, der bare vil have en fed lytteoplevelse.Rick Riordan (f. 1964) har vundet adskillige priser for sine krimier til det voksne publikum, men han slog først for alvor igennem som forfatter med sin fantasyserie om Percy Jackson, der henvender sig til det lidt yngre publikum.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Magnus Chase og de nordiske guder - Ni fra de 9 verdener blev skrevet den 05-06-2019 af forfatteren Rick Riordan. Du kan læse bogen Magnus Chase og de nordiske guder - Ni fra de 9 verdener i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Rick Riordan.

Nordiske guder fra vikingetiden Flashcards | Quizlet

Magnus og vennene hans tar baten til Jotunheimen og Nivlheims ytterkanter pa jakt etter Asgards storste trussel. Ragnarok lurer nok en gang rundt Norrone guder slik du aldri tidligere har sett dem gjor deg klar for et vatt, vilt og fantastisk eventyr! Magnus og vennene hans tar baten til Jotunheimen...

Kampen om sommersværdet (Magnus Chase og de nordiske guder...)

Start studying Nordiske guder fra vikingetiden. Learn vocabulary, terms and more with flashcards, games and other study tools. Den ældste gud og overhoved for de andre guder. Gud for krig, trolddom, spådomskunst, digtning, runer og død.

RELATEREDE BØGER

Nova 1 - Das Wiedersehen: Erotische Novelle
Haven i Troense
Dansk identitet - set med brune øjne
Cuento de un tonel
Rejsen til verdens ende
For evigt sammen, amen
Syngeklubben, Leipzigerne og andre mennesker fra DDR
Nattens hus #6: Fristet
En god far
Övergrepp mot styvdottern
Herzog
Johans julehjerter
Temeraire
Universet
En chance til
Zambesi