Picassos aber

UDGIVELSESDATO 16-12-2016
FORFATTER Sven Ørnø
ISBN 9788711590942
FILSTØRRELSE 6,56 MB
FILNAVN Picassos aber.pdf
Defalske9ere.dk Picassos aber Image
Livet for landpostbudet Frank er noget af et interessant fænomen. I jobbet som postbud møder han mange mennesker og mindst lige så mange skæbner. Blandt andet møder han en gal kunstner og to stoddere. Fælles for alle de skikkelser, Frank møder på sin vej, er, at de afspejler noget fra Franks egen kaotiske bevidsthed.Sven Ørnø (f. 1955) er en dansk forfatter, der debuterede med novellesamlingen 'Væk, væk, væk' i 1991 og har siden skrevet en vidtrækkende stykke tekster, favnende fra en børnebog til en bog om teaterhistorie. Ørnø er desuden uddannet inden for engelsk og litteraturvidenskab fra Københavns Universitet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Picassos aber-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Sven Ørnø. Med webstedet defalske9ere.dk læses Picassos aber online nu så nemt!

Picassos aber af Sven Ørnø

Picassos aber. Prøv gratis Picassos aber. 0.0 0 5 Forfatter: Sven Ørn ...

Picassos aber af Sven Ørnø | Bog & idé

Livet for landpostbudet Frank er noget af et interessant fænomen. I jobbet som postbud møder han mange mennesker og mindst lige så mange skæbner. Blandt andet møder han en gal kunstner og to stoddere. Fælles for alle de skikkelser, Frank møder på sin vej, er, at de afspejler noget fra Franks egen kaotiske bevidsthed.Sv

RELATEREDE BØGER

70 epifanier
Krop, sind eller ånd?
Trap Danmark: Skive Kommune
Någon borde sörja
Go’ & nem VEGANERMAD
Æg
Af banen
Endspiel
Der Armenpastor
Der Mitternachtsreigen
Vores år: af en medafhængigs dagbog
Et varmt forår
Rio De Janeiro
Fru Hulter och livet
Conflict management in the family field and in other close relationships