VM

UDGIVELSESDATO 28-06-2019
FORFATTER Louise Østergaard
ISBN 9788793758582
FILSTØRRELSE 2,40 MB
FILNAVN VM.pdf
Defalske9ere.dk VM Image
“Jeg har kysset en anden mand nu, men vi står stadig ikke lige. Jeg har aldrig kunnet få den tanke ud af hovedet. Der står 1-0 til Anders, han gik i seng med en anden kvinde, endda mere end én gang. Han holdt det hemmeligt i månedsvis, holdt mig hen i uvidenhed og holdt mig for nar, selvom det aldrig havde været hans mening, som han sagde igen og igen. Man siger så meget, eller også siger man slet ingenting. I starten spurgte jeg hele tiden, jeg ville vide alt om hende. Om dem. Men så holdt jeg op, og nu er hun kun et spøgelse, som af og til lægger sig imellem os i dobbeltsengen.”En familie, et sommerhus, en uge. Hedebølge og VM i fodbold. Stine er tilbage i den by, hun for længst har forladt. Den by, hvor Verdensmesteren tågede rundt i sin medicindøs, hvor Lissen fik sine øgenavne, og hvor Jesper Kerles kom for sent.VM er en fortælling om at stå midt i livet. At se tilbage og finde hjem.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

VM er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Louise Østergaard. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Louise Østergaard bog online og også downloade det gratis!

VM Kval - Floorball Danmark

Se resultater, kampprogram, statistik og topscorer fra kampe i turneringeren VM, International. Find alt om VM 2020/2021 her.

VM Husene

Vi har en bred portepøjle af kvalitets læssere og vi er parate til at hjælpe dig med at finde den maskine du har brug for

RELATEREDE BØGER

Snaps
Jens
Maigret og den døde kaptajn
I det høje
Geniet fra Nellerød
Vesterud
30 TØFLER
Mazingira - Hali ya hewa ya Mvua
Fortiden er ikke hvad den har været
Dansk Vestindien
Livets spil
Gratis CMS med Joomla!, 2. udgave
En halv gul sol
Find træningsbalancen