Afrikas dronning

UDGIVELSESDATO 14-10-2015
FORFATTER C. S. Forester
ISBN 9788771740769
FILSTØRRELSE 9,77 MB
FILNAVN Afrikas dronning.pdf
Defalske9ere.dk Afrikas dronning Image
Vi er i Afrikas hjerte, på Congofloden - midt under Første Verdenskrig. Den besynderlige, engelske kvinde Rose Sayer og hendes bror Samuel, som er missionær, har viet deres liv til at afhjælpe nøden og ukristeligheden blandt de indfødte. Men andre farer end nød og underernæring truer. Søskende-parret befinder sig midt i junglen, da broderen pludselig dør - og Rose står midt i urskoven uden mulighed for at komme derfra.Jo, forresten - én mand kan hjælpe hende. Den bramfri og fordrukne eventyrer Charlie Allnutt er ikke et af Guds bedste børn. Lige pt. sejler han sprængstof til minerne i Belgisk Congo, og fragten foretager han ombord på sin gamle, næsten udtjente motorbåd 'Afrikas dronning'.Charlie må træde til for at hjælpe den unge Rose ud af junglen. Samtidig terroriserer et tysk krigsskib de afrikanske søer og truer den sårbare balance i kolonitidens Afrika. Nu kommer Rose på den overmodige idé, at hun vil sprænge det tyske krigsskib 'Königen Louise' i luften . For til hvad hjælp er sprængstof, hvis man ikke som en god englænderinde forsøger at vende krigslykken?Afrikas dronning blev ubestridt C.S. Foresters kendteste værk. Cecil Scott Forester var et forfatterpseudonym for Cecil Louis Troughton Smith (1899-1966), britisk forfatter og læge. Forester var selv et produkt af kolonitidens britiske imperium - han blev født i Kairo i Egypten, hvor hans far var udstationeret som underviser, og boede i Egypten de første tre år af sit liv, hvorefter hans mor flyttede tilbage til England med sønnen.Romanen er fra 1935 og blev i 1951 omsat til det store lærred i en ikonografisk filmatisering af stjerneinstruktøren John Huston med det suveræne skuespillerpar Katharine Hepburn og Humphrey Bogart i de bærende hovedroller. Filmen har i den grad bidraget til romanens udødelighed - og Bogart modtog sit liv eneste Oscar-statuette for sin rolle som Charlie.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Afrikas dronning blev skrevet den 14-10-2015 af forfatteren C. S. Forester. Du kan læse bogen Afrikas dronning i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren C. S. Forester.

Afrikas dronning af C. S. Forester som bog - Bogreolen.dk

Storebæltsfærgen 'Dronning Ingrid' er blevet omdannet til et hospitalsskib. Skibet sejler nu langs Afrikas kyst, hvor frivillige læger og sygeplejersker kurerer den fattige lokalbefolknings lidelser.

Agapanthus - Skærnlilje - Afrikas dronning | Planter og ...

Afrikas dronning (bog) af forfatteren C.S. Forrester,C. S. Forester | Oprettet fra inventtable | Vi er i Afrikas hjerte, på Congofloden - midt under Første Verdenskrig. Den besynderlige, engelske kvinde Rose Sayer og hendes bror Samuel, som er missionær, ha

RELATEREDE BØGER

Håndlangeren
Sproglig Polyfoni
Mus og mænd
I stedet for dig PB
Jammers Minde
Bootybogen
Min Vej Hjem
Hanna & Emma 1. Kærestebrev/Lejrtur
Vinden i poplerne
Skønheden og udyret
Forelsket i verden
Æg
Adressaten ubekendt
Hold om mig
Literacy og læringsmål i dagtilbud og børnehaveklasse