Føniks

UDGIVELSESDATO 27-08-2019
FORFATTER Natali S. Dueholm
ISBN 9788793839106
FILSTØRRELSE 6,45 MB
FILNAVN Føniks.pdf
Defalske9ere.dk Føniks Image
Peaceton er et farligt sted, hvor kriminelle bander har overtaget store dele af byen. Så da Alex en dag skyder ­genvej gennem et farligt ­kvarter, bliver hun skudt - og dør. Da Alex vågner igen, er hun overbevist om, at det må have været en drøm, for hun er jo stadig levende. Det eneste problem er bare... at det sker igen!
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Føniks-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Natali S. Dueholm. Med webstedet defalske9ere.dk læses Føniks online nu så nemt!

Fugl Føniks - Wikipedia

Fugl Føniks er et fabeldyr fra mytologien, hvor den er et symbol på genfødslen. Den forekommer også hos de gamle grækere, romere og ægyptere. Navnet Føniks kommer af græsk phoinix, der betød "purpur", som også er ophav til navnet Fønikien, da indbyggerne netop handlede med det kostbare farvestof.. I senere tolkninger er fuglen også blevet symbol på genopstandelse, udødelighed og ...

Føniks Computer - Om | Facebook

Hos Føniks Misbrugsbehandling er alle kompetente og dedikerede. Det er vores klare mål at dem der gennemgår en behandling, får en behandling med kvalitet i.

RELATEREDE BØGER

Frygtelig lykkelig
Barbara
Jonashævn
Kurt og Kiki
Sinon
Relief
Drømmernes hersker
21 oslagbara deckare
Farlige gæster
Bodensee
Moms & AfgiftsMemo 2019-2
Den tyske pige
Det hvide badehus