Første person, anden person

UDGIVELSESDATO 04-12-2017
FORFATTER Niels Frank
ISBN 9788702213928
FILSTØRRELSE 5,31 MB
FILNAVN Første person, anden person.pdf
Defalske9ere.dk Første person, anden person Image
FØRSTE PERSON, ANDEN PERSON indeholder 101 korte og længere kapitler. Så at sige alle genrer er repræsenteret: brudstykker af en fiktiv og virkelig selvbiografi, digte, essays om billedkunst og litteratur, optegnelser, polemik, rejsebeskrivelser m.m. Nyskrevne tekster og omskrevne tekster fra tidligere udgivelser side om side.Umiddelbart kan det synes at være en mærkelig hybrid, men i sin helhed kan bogen læses som et storstilet forsøg på at samle forfatteren og forfatterskabet – det personlige liv og udviklinger i de seneste årtiers fælles liv – i én stor bevægelse.Som titlen antyder en endog meget personlig bog, men samtidig en bog, der ikke opererer med personligheden som én fast størrelse.Niels Frank, født 1963, debuterede 1985 med digtsamlingen Øjeblikket, der senere er fulgt op af Digte i kim (1986), Genfortryllelsen (1988) og Tabernakel (1996). Niels Frank har også udgivet essays, Yucatán (1993), og en bog, der blander genrerne, Livet i troperne (1998), foruden fotobogen CV (2001). Flere tekster fra disse udgivelser optræder i foreliggende bog, oftest i reviderede udgaver.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Første person, anden person er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Niels Frank. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Niels Frank bog online og også downloade det gratis!

tredjeperson — Den Danske Ordbog

Få Første person, anden person af Niels Frank som bog på dansk - 9788756817585 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

Hvad er forskellen mellem første person, Anden person, og ...

FØRSTE PERSON, ANDEN PERSON indeholder 101 korte og længere kapitler. Så at sige alle genrer er repræsenteret: brudstykker af en fiktiv og virkelig selvbiografi, digte, essays om billedkunst og litteratur, optegnelser, polemik, rejsebeskrivelser m.m. Nyskrevne tekster og omskrevne tekster fra tidligere udgivelser side om side.

RELATEREDE BØGER

Hanna
Pavia – en grønlænder
Tusind stjerner og dig
Nu er der vel ikke mere?
Bennys bedste dag
Jakten på den magiska blomman 3: Vägen tillbaka
Svinedrengen
Stormens skördar : en roman kring Trettioåriga kriget
Svømmer mod lyset
Venezuela
LUST Classics: Moll Flanders
Mindful hækling
Noget om Grace
Magiske Mia
Store forandringer
Hvem er fuldkommen?
Nærvær og Næsten
The Mekong River
Trap Danmark: Billund, Vejle, Fredericia
Mord i New York