Annesisses vej

UDGIVELSESDATO 28-10-2016
FORFATTER Erik Pouplier
ISBN 9788711648414
FILSTØRRELSE 10,43 MB
FILNAVN Annesisses vej.pdf
Defalske9ere.dk Annesisses vej Image
Annesisse vokser op i 1930‘erne som uønsket barn i en streng familie besat af en sygelig nærighed og Martinus‘ skrappe lære. Men efterhånden som det skræmte, drømmende barn bliver til en ung pige, bliver hun oprørsk og tør gå sine egne veje, selvom hendes verden ikke altid er nem at navigere i.Erik Pouplier (f. 1926) har ved siden af sit arbejde som journalist skabt sig et omfattende og mangfoldigt forfatterskab. Mange af Erik Poupliers romaner foregår i Provence i Frankrig, og han har endvidere skrevet flere uformelle og hyggelige guidebøger om regionen baseret på hans mange ferier og ophold der.Erik Poupliers trilogi om Annesisse handler om et uønsket barns hårde opvækst i 1930‘erne og hendes fremtidige liv. Serien består af 'Annesisses verden', 'Annesisses vej' og 'Bryllupsrejsen. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Annesisses vej blev skrevet den 28-10-2016 af forfatteren Erik Pouplier. Du kan læse bogen Annesisses vej i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Erik Pouplier.

Annesisses vej, Lydbog MP3 • Se pris (4 butikker) hos ...

Annesisses vej, Lydbog MP3 - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 4 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

Annesisses vej - Erik Pouplier - E-Book - Hörbuch - BookBeat

Lyt til »Annesisses vej« — Annesisse vokser op i 1930'erne som uønsket barn i en streng familie besat af en sygelig nærighed og Martinus' skrappe lære. Men efterhånden som det skræmte, drømmende barn …

RELATEREDE BØGER

Monsterjægerne - Skyggen i vandet
France blad 305: Oise, Paris, Val-D´Oise
Mikkel Molbo på rejse
Crete
Stine og Stephanie
Død kat sladrer ikke
Sjov med perler
Folket i klippehulerne
Ninguém é de ninguém - Conto Erótico
Bristepunktet
Vintereventyret