Det første evangelium

UDGIVELSESDATO 18-02-2014
FORFATTER Geert Hallbäck
ISBN 9788774576624
FILSTØRRELSE 10,69 MB
FILNAVN Det første evangelium.pdf
Defalske9ere.dk Det første evangelium Image
I den nye bog samler Geert Hallbäck sin forståelse af Markusevangeliet i en gennemgang af Markusteksten fra begyndelse til slutning. Bogen afspejler, hvad Hallbäck har sagt om tekstens enkelte dele i sin undervisning af teologistuderende gennem årene. Samtidig viser den sammenhængen mellem de enkelte stykker og helheden i en gennemtænkt samlet fortolkning af teksten.Bogen er blevet til gennem en lang række interviews af Hallbäck foretaget og nedskrevet af hans kollega på Afdeling for Bibelsk Eksegese, Troels Engberg-Pedersen, som også har udstrakt erfaring med undervisning i Markusevangeliet.Den henvender sig til både studerende og alle andre, som uden særlige forudsætninger ønsker at arbejde (i oversættelse eller på originalsproget, græsk) med denne grundlagstekst i vestlig kultur.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Det første evangelium-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Geert Hallbäck. Med webstedet defalske9ere.dk læses Det første evangelium online nu så nemt!

Det første evangelium by Eksistensen - Issuu

Det første evangelium. En samtale om Markusevangeliet Skrevet af Redaktion | februar 18, 2015 Modernistisk Markus. Hallbäck og Engberg-Pedersen klæder hinanden i eksegetisk samtalebog. Geert Hallbäck & Troels Engberg-Pedersen, Det første evangelium. En ...

Markusevangeliet var det første - Kristendom.dk

Køb Det første evangelium af Geert Hallbäck, mfl. som e-bog på dansk til markedets laveste pris og få den straks på mail. I den nye bog samler Geert Hallbäck sin forståelse af Markusevangeliet i en gennemgang af Markuste..

RELATEREDE BØGER

Jon rider sydpå
Pesten i Bergamo
An Introduction to Metaphysics
Fünf Apfelsinenkerne
Fru Mors løgnerier
Um Liebe und Tod - Das lasterhafte Leben von Francois Villon
Fucking forelsket
De tre bukkene bruse og jeg orker ikke i dag
Bortført
Hermann Hesse
Dybt at falde
Medarbejderhåndbogen
Jeg er Zlatan Ibrahimovic