Engelsk-dansk ordbog

UDGIVELSESDATO 01-06-2011
FORFATTER Lars Kjær
ISBN 9788757494808
FILSTØRRELSE 5,86 MB
FILNAVN Engelsk-dansk ordbog.pdf
Defalske9ere.dk Engelsk-dansk ordbog Image
Denne engelsk-dansk ordbog med termer inden for fast ejendom og finansieringsforhold er tænkt som en praktisk håndbog. For hvert engelsk ord anføres først den direkte danske oversættelse og derefter en forklaring på ordets praktiske anvendelse. Ord anført med kursiv henviser til, at ordet er en term, som findes og kan slås op andetsteds i ordbogen.Ordbogen begyndte som en gloseliste for en række år siden og er gennem tiden vokset betragteligt i omfang. Dette har nu medført en betragtelig ordbog, der hjælper fagfolk der både arbejder på dansk og engelsk inden for ejendom og finansiering.Eksempel hentet fra bogen:Appurtenance betyder 'tilhørende rettigheder' og bruges typisk i en købsaftale i forbindelse med omtale af ejendommen og kan optræde i sætninger som: '... inclusive all appurtenances rightly belonging to the property'.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Engelsk-dansk ordbog er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Lars Kjær. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Lars Kjær bog online og også downloade det gratis!

Få Engelsk-dansk, dansk-engelsk ordbog af Gyldendal ...

Til både privat og professionel brug. Et væld af sprog. Dækker mange specialområder inden for bl.a. teknik, business, informatik, medicin, jura og miljø. Køb adgang her.

Engelsk-Dansk Ordbog - Buuks

Vores engelsk-dansk ordbog bliver konstant opdateret med nye danske oversættelser. De nyeste forslag fra brugerne ses herunder. Du er velkommen til at bekræfte de engelsk-dansk oversættelser, du mener er rigtige, eller at foreslå en ændring.

RELATEREDE BØGER

Reumatologi - 4. udgave
om 100 år er alting glemt
De ved besked
Rabbien af Bacharach - Bogen om Le Grand - Heines omvendelse
Sansemotorik og samspil
Historien om mig
Berømte dødsfald
Fundet i havnen
The Zombie Survival Guide: Complete Protection from the Living Dead
Emmy 7 - Tour de Paris
Krystalskibet
Breve fra London
Gry på rideskole, Blå Læseklub