Min store bog om naturen

UDGIVELSESDATO 02-03-2020
FORFATTER Camilla De La Bedoyere
ISBN 9788740659443
FILSTØRRELSE 10,33 MB
FILNAVN Min store bog om naturen.pdf
Defalske9ere.dk Min store bog om naturen Image
Naturen er overalt omkring os. Blomster og insekter i haven, fugle på himlen og træerne i skoven. Men naturen er også alle de planter og dyr, der lever andre steder på jorden.I ”Min store bog om naturen” findes der en masse viden om den levende verden. I afsnittet om planter vises det, hvordan frø bliver til planter. Der er et væld af smukke blomster, frugter og grøntsager. Og man kan blive klogere på forskellige typer træer og blade.I den del, der handler om insekter, kan man finde ud af, hvorfor nogle insekter er stribede? Og hvilke insekter, der bor i vandet.Derudover er der afsnit om fugle og andre dyr. Hvordan bor pingvinerne? Hvorfor kan kamelæoner skifte farve?Bagerst i bogen er der en naturordbog, hvor ord som habitat, nektar og stedsegrøn forklares.En spændende og lærerig bog til alle børn, der elsker naturen. De mindste kan bruge den som kigge-finde-bog og lære, hvad dyrene hedder. Mens de lidt større børn også vil kunne forholde sig til de små faktatekster, der forklarer om naturens sammenhænge.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Min store bog om naturen blev skrevet den 02-03-2020 af forfatteren Camilla De La Bedoyere. Du kan læse bogen Min store bog om naturen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Camilla De La Bedoyere.

Anders Kofoeds store bog om naturen - Sportsfiskeren.dk

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Familiens store bog om naturen

Dyr og natur | Lindhardt og Ringhof

Med denne store, rigt illustrerede og let anvendelige bog om naturen deler den kendte biolog og naturformidler Anders Kofoed ud af sin begejstring og sin kærlighed til Danmarks dyr og planter. Naturen er vild, dramatisk, smuk og uendeligt underholdende. Men bedst af alt: Den er overalt.

RELATEREDE BØGER

Verdens bedste mor
De renes land
Freddy Opfinder og den enarmede tante
Hvem vil samarbejde?
Ringbindsattentatet
Basque Country of Spain and France: Car Tours and Walks
Dyrene i Zoo
Planetbyen
TÆNKERIER - sat i gang da jeg blev JorDansk
Mesterlære
Vinden i poplerne
Het lot van de elfjes 4 - De magische fluit
\
The candy raiders
Oliver Twist
Drageherren 8, Gode kræfter samles, Blå Læseklub
Anne og Lise - i sneen