Store forandringer

UDGIVELSESDATO 25-05-2018
FORFATTER Søren Mørch
ISBN 9788740049183
FILSTØRRELSE 5,19 MB
FILNAVN Store forandringer.pdf
Defalske9ere.dk Store forandringer Image
Historikeren og forfatteren Søren Mørch har længe beskæftiget sig med, hvordan gik det til, at verden blev moderne – det vil sige blev sådan, som den er lige nu.Hvordan og hvorfor kan berømte historiske personer som Gutenberg, Luther, Napoleon og Goethe hjælpe os med at forstå, hvordan verden er blevet, som den er? Hvorfor er 11. september 2001 et eksempel på, at ’ordet skaber, hvad det nævner’? Og hvorfor er det værd at studere Ludvig den Fjortendes Versailles som en fortælling om magten og som en politisk erklæring?
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Store forandringer er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Søren Mørch. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Søren Mørch bog online og også downloade det gratis!

Store forandringer på vej i nye netto-butikker: Ekspert ...

Store forandringer i landskabet. AF VÅGN OP!- SKRIBENT I TYSKLAND „TANKEN om at vi skulle forlade vores hjem, slog min hustru fuldstændig ud," fortæller Dieter. „Vores 11-årige datter, Michaela, blev også dybt ulykkelig.

Foredrag om at håndtere store forandringer i teamet

Store forandringer - 61 fortællinger om, hvordan verden blev moderne er verdenshistoriens vigtigste vendepunkter genfortalt i både medrivende detaljer og med bred pensel af forfatteren til bestsellerne ´25 statsministre´ og ´Den sidste Danmarkshistorie´.

RELATEREDE BØGER

Mig og Johan Olsen
Mennesket, herre over sin skjebne
El mago de Oz
William og Rotternes Dronning
Det tidlige forår
Skovly
Det var en gång en musiker
Nedtælling, hb
Meir Ezofowicz
प्यार, गुनाह और ज़िंदगी - चैप्टर 3
Totaalinen sota
Søstre