Manden der søgte sin skygge

UDGIVELSESDATO 07-09-2017
FORFATTER David Lagercrantz
ISBN 9788771468144
FILSTØRRELSE 3,12 MB
FILNAVN Manden der søgte sin skygge.pdf
Defalske9ere.dk Manden der søgte sin skygge Image
Lisbeth Salander afsoner en kortere straf i kvindefængslet Flodberga. Hun gør alt for at holde sig fri af konflikterne mellem fangerne, men det varer ikke længe, før Benito, fangernes uformelle leder, udfordrer hende, især da Lisbeth forsvarer en ung kvinde fra Bangladesh, som dagligt bliver mishandlet i sin celle.Lisbeth får besøg i fængslet af Holger Palmgren, som har fået fat i dokumenter, der kaster nyt lys over myndighedernes overgreb på hende som barn. Hun beder Mikael Blomkvist om hjælp til nogle undersøgelser, og sporene leder dem til Leo Mannheimer, partner i Alfred Ögrens kapitalfond.Hvordan hænger en velbeslået finansmands baggrund sammen med Lisbeths? Og hvordan skal Lisbeth håndtere de stadig voldsommere trusler fra Benito og hendes bande?MANDEN DER SØGTE SIN SKYGGE, femte bog i Millennium-serien, er en spændende historie om statslige overgreb, æresrelaterede konflikter og de skygger fra barndommen, der stadig plager Lisbeth Salander.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Manden der søgte sin skygge blev skrevet den 07-09-2017 af forfatteren David Lagercrantz. Du kan læse bogen Manden der søgte sin skygge i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren David Lagercrantz.

Manden der søgte sin skygge - Bøger - CDON.COM

MANDEN DER SØGTE SIN SKYGGE, femte bog i Millennium-serien, er en historie om statslige overgreb, æresrelaterede konflikter og de skygger fra barndommen, der stadig plager Lisbeth Salander. Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.

Manden Der Søgte Sin Skygge - Millennium 5 af David ...

Annoncer med Manden Der Søgte Sin Skygge på DBA. Stort udvalg af Manden Der Søgte Sin Skygge til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg

RELATEREDE BØGER

Afrika i misvækst
Den nye digitale tidsalder
Fall of giants
Da julen kom til Mumidalen
Ich, die Königin - historischer Roman
Föräldraboken om autismspektrumtillstånd
Das Freundschaftsherz
Trap Danmark: Herning Kommune
Gud, du er jo lige her
Også om mange år
Genfærdet
Collins Spanish Dictionary: Pocket Edition
Soixante-quatre – Une nouvelle érotique
Kött - erotisk novell
Lene og Troldene
Enhjørningen Glitter (1) - Glitter flytter ind
Strandvaskeren og andre opmuntrende fortællinger