Mand og hund imellem

UDGIVELSESDATO 28-04-2017
FORFATTER Finn Slumstrup
ISBN 9788770705790
FILSTØRRELSE 2,53 MB
FILNAVN Mand og hund imellem.pdf
Defalske9ere.dk Mand og hund imellem Image
Finn Slumstrups bog er en skildring af, hvorledes tilværelsen brat ændrer sig, når man anskaffer sig en hund.Densåkaldt sund fornuft fortæller dig, at den mærkelige følelse af samhørighed mellem menneske og dyr er noget, vi finder på, og at hunden ikke har det på samme måde, men holder sig til os, fordi den får mad og en varm kurv. Sådan ser kalkylen ud i et samfund som det danske. Problemet er bare, at den ikke holder. Hundens adfærd har i hvert fald vist Slumstrup, at det er forkert, samhørigheden er gensidig.I forordet hedder det, at ”samlivet med Liva har udviklet sig til en sådan rigdom, at jeg har fået behov for at fortælle om det..”Hunde- og menneskepsykologi fylder i bogen, det samme gør de erindringsrefleksioner, som samværet i øvrigt giver anledning til: om bedste venner, om forfattere, musikere og øboere. Beskrivelsen af Ærø og Ærøskøbing fylder rammerne ud og giver læseren et signalement af et tilpas overskueligt samfund for både mand og hund. I en række af bogens kapitler er det hunden, der fører ordet og ser verden – i knæhøjde. Det er bogen i det hele taget: en skildring i knæhøjde.Anne Mette Holstein har fotograferet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Mand og hund imellem blev skrevet den 28-04-2017 af forfatteren Finn Slumstrup. Du kan læse bogen Mand og hund imellem i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Finn Slumstrup.

Scope > Film > Hund og mand imellem

Få Mand og hund imellem af Finn Slumstrup som e-bog på dansk - 9788726138863 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

Mand og hund imellem af Finn Slumstrup - Plusbog.dk

Hund og mand imellem Se film online - dansk film gratis. Hund og mand imellem danske film. Hund og mand imellem online stream Hund og mand imellem gratis. Se en film online, eller se de bedste gratis 1080p HD-videoer på dit skrivebord, bærbar computer, notebook, tablet, iPhone, iPad, Mac Pro og mere.

RELATEREDE BØGER

Kompleksitet og improvisation
Alles wegen Valentino
Godnathistorier - WOMAN - 8
Kassen
Vester Egesborg
Penge som tryllestøv
Kommunisme
Spanaren som bytte sida
Ingen vej tilbage
DEN SOM VANDRER I MØRKE