Forkert nummer

UDGIVELSESDATO 21-06-2019
FORFATTER Natalie Decker
ISBN 9788793699793
FILSTØRRELSE 6,87 MB
FILNAVN Forkert nummer.pdf
Defalske9ere.dk Forkert nummer Image
Nogle gange er forkert nummer det eneste rigtige.Layla og Tyler burde have en masse tilfælles som henholdsvis cheerleader og footballspiller. Men hun synes, at han er den største idiot, der går på skolen, og han synes, at hun er vildt snobbet, og han kan ikke holde hende ud. Når de er i nærheden af hinanden, fyger det med ironi, afvisninger og fornærmelser.De kan nærmest ikke holde ud at tale sammen.Men da Layla ved en fejl kommer til at sende Tyler en sms, som egentlig skulle have været til pigen, der sender nøgenbilleder af sig selv til hendes kæreste Adam, ved Tyler ikke, at det er Layla. Han beslutter sig for at lege med, for når det kommer til stykket, kan Tyler slet ikke lade være med at drille den sure pige, der fyrer sms’er af sted om dick-pics, utroskab og tøsesnak.Tyler og Layla fortsætter hemmeligt med at skrive til hinanden under falske navne, og mens dagene og ugerne går, bliver det mere og mere alvorligt mellem dem. Og man siger jo, at der ikke er langt fra had til kærlighed, men kan virkeligheden bære, eller vil Layla og Tyler for evigt stå på hver sin banehalvdel?
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Forkert nummer er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Natalie Decker. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Natalie Decker bog online og også downloade det gratis!

Forkert nummer på Engelsk, oversættelse, Dansk-Engelsk ...

Få Forkert nummer af Natalie Decker som bog på dansk - 9788793544956 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

Forkert nummer | Arnold Busck

Få Forkert nummer af Natalie Decker som bog på dansk - 9788793544956 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

RELATEREDE BØGER

Henny Hest er vild med fest
Biggles og de forsvundne juveler
Goyas hund spb
De unge løver
Rio de Janeiro
Heksefeber
Springfyrene: En musikfortælling
Max er vaks
Skriv om dit liv
Den aktive bestyrelse