Generalens datter

UDGIVELSESDATO 18-09-2017
FORFATTER Nicoline Bjergby
ISBN 9788711726815
FILSTØRRELSE 5,27 MB
FILNAVN Generalens datter.pdf
Defalske9ere.dk Generalens datter Image
'Generalens datter' er historien om den 18-årige Lydia, der kun lige har taget hul på livet. Lydia har gåpåmod og lyst til at begive sig ud i tilværelsen, og omgivet af sine veninder kaster hun sig ud i nye oplevelser og gør nye spændende bekendtskaber. En dag møder hun Aksel, der viser sig at være noget ganske særligt.Nicoline Bjergby (1870-1942) var en dansk forfatter, der skrev i flere forskellige genrer, men hvis tekster var kendetegnet ved at omhandle det nærværende miljø med mennesker solidt plantet på jorden. Bjergby udgav både børnebøger, romaner og fortællinger, heriblandt 'Kirsten Worm' (1928) og 'Onkel Møllers arvinger' (1941).
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Generalens datter er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Nicoline Bjergby. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Nicoline Bjergby bog online og også downloade det gratis!

Henriette Harris: Generalens datter - Ellen og Kjeld ...

"Generalens datter" er historien om den 18-årige Lydia, der kun lige har taget hul på livet. Lydia har gåpåmod og lyst til at begive sig ud i tilværelsen, og omgivet af sine veninder kaster hun sig ud i nye oplevelser og gør nye spændende bekendtskaber.

Henriette Harris: Generalens datter - Ellen og Kjeld ...

Generalens datter. Simon West, USA, 1999 . 117 min. U/Spillefilm Grundoplysninger Credits Festivaler og priser. Original titel : The General's Daughter Dansk titel : Generalens datter Instruktør : Simon West: Manuskript : Cristopher Bertolini ...

RELATEREDE BØGER

8 cases i medicinsk etik
Sorgenfri
Hvidbogen
Russisk begynder- og parlørkursus USB & download
Åben dialog i relationel praksis
Nekromathias #5: Rædslernes hus
Tårer på havets bund
Lady Chatterley's Lover
En kat - en kat - en katastrofe!
Min store bog om følelser
Nærmest hinanden