Mysteriet Marie Roget

UDGIVELSESDATO 17-05-2016
FORFATTER Edgar Allan Poe
ISBN 9788771940060
FILSTØRRELSE 9,55 MB
FILNAVN Mysteriet Marie Roget.pdf
Defalske9ere.dk Mysteriet Marie Roget Image
Da jeg som dreng læste denne særegne kriminalnovelle forstod jeg ikke en dyt. Det er ikke så mærkeligt, al den stund den indeholder et matematisk islæt som var mig aldeles fremmed. Som voksen kan det stadig have sine vanskeligheder at læse den. Den kommer rundt om det hele - matematik, fysik, kemi og filosofi - samt religion. Og dog hendler det hele om noget så banalt, som mordet på en galanti-ekspeditrice.Poe foregriber her den senere Sherlock Holmes, som er en kopi af Poe's egen detektiv Adelsmanden C. August Dupin - Conan Doyle har ihvertfald skelet gevaltigt til denne.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Mysteriet Marie Roget-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Edgar Allan Poe. Med webstedet defalske9ere.dk læses Mysteriet Marie Roget online nu så nemt!

Edgar Allan Poe - Wikipedia

Få ting er mere uhyggelige end et grusomt mord - undtagen altså et uløst grusomt mord. Ikke nok med de bloddryppende detaljer, står man overfor en ulåst gåde, og morderen kan stadig være ...

De mest gådefulde mord nogensinde

At John Le Carré hører til blandt sværvægterne, og at hans Spionen der kom ind fra kulden er en af de allerstørste spionromaner, har jeg nu fået en klar overbevisning om! Le Carré skriver som en drøm, og det gjorde han allerede i 1963, da denne bog blev skabt.

RELATEREDE BØGER

Den gravide enke/Sex, løgne og sydens skønhed
Kains alternativ
I miles omkreds
Offerbål
Invisible links
De mørke mænd LYDBOG
Den tyske hverdag
Krig i Himlen
Till minne
Debutanten
Kattens anatomi I-II
Omhu for eftertiden
Klovn
Oplev naturen sammen
Lysets rige 13 - Ond saga, CD
Burn
Et barn til låns
Kristuskransen med børn
Sydney
Ib speeder motoren op