Mirakler og milepæle

UDGIVELSESDATO 09-06-2016
FORFATTER Kristian Østergaard
ISBN 9788770705295
FILSTØRRELSE 1,75 MB
FILNAVN Mirakler og milepæle.pdf
Defalske9ere.dk Mirakler og milepæle Image
Kristian Østergaard er præst i Sorø og en bemærkelsesværdig kristen kritiker i tiden. Hans litterære, filosofiske og teologiske portrætter er af høj kvalitet på én gang folkelige og fornøjelige. Mirakler og milepæle - 50 litterære nedslag er fyldt med underfundige iagttagelser, spændende opdagelser og skarpsindige analyser - let og lærd på samme tid - Kristian Østergaards omgang med litteraturen er øjenåbnende og hans læsninger fyldt med nerve, pointe og perspektiv.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Mirakler og milepæle blev skrevet den 09-06-2016 af forfatteren Kristian Østergaard. Du kan læse bogen Mirakler og milepæle i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Kristian Østergaard.

Find Miraklet i Faglitteratur - Køb brugt på DBA

Mirakler og milepæle - 50 litterære nedslag er fyldt med underfundige iagttagelser, spændende opdagelser og skarpsindige analyser - let og lærd på samme tid - Kristian Østergaards omgang med litteraturen er øjenåbnende og hans læsninger fyldt med nerve, pointe og perspektiv.

Få Mirakler og milepæle - 50 nedslag i åndshistorien af ...

"Mirakler og milepæle" [1. udgave, 1. oplag] af Kristian Østergaard - Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet). På dansk. Genre: Filosofi. Udgivet 9/6-2016. Vejer 380 g og måler 220 mm x 142 mm x 20 mm. Kristian Østergaard er præst i Sorø og en bemærkelsesværdig kristen kritiker i tiden. Hans litterære, filosofiske og teologiske portrætter er af høj ...

RELATEREDE BØGER

Digte 1889
Kys fra Katie
Mig - en pige
The Black Dagger Brotherhood #12: Frihedens lænker
Best of Florida
Computerspil
Bill & Ben gør uret god igen
Den Røde Jøde
Ved ilden
Et kongeligt eventyr
Greece