Sammenhold eller samfund: en debatbog tør man nok sige!

UDGIVELSESDATO 22-07-2019
FORFATTER Mogens Frohn Nielsen
ISBN 9788726203479
FILSTØRRELSE 2,33 MB
FILNAVN Sammenhold eller samfund: en debatbog tør man nok sige!.pdf
Defalske9ere.dk Sammenhold eller samfund: en debatbog tør man nok sige! Image
'Danmark har givetvis verdens bedste rets- og straffesystem, kun lider det af den lille skavank, at det ikke kan bruges til noget.'Sådan skriver samfundsrevseren og tidligere skipper på skoleskibet Fulton Mogens Frohn Nielsen i bogen 'Sammenhold eller samfund'.'Jeg har ikke skrevet noget om kartoffeldyrkerne på Tristan da Cunha, men ellers skulle resten være med!' siger Skipper selv og går til frontangreb på rets-, straffe-, uddannelses- og andre systemer – samt massemedierne. Men bag de barske sværdslag fornemmer man en oprigtig kærlighed til alt levende, en vældig fortælleglæde og en varm humor. 'Sammenhold eller samfund' er en debatbog, der gerne vil komme dig noget ved!Mogens Frohn Nielsen (1935-2010) var en dansk forfatter, foredragsholder og illustrator. Han er især også kendt som skipper på skoleskibet Fulton, hvor han gjorde det til en livsmission at få adfærdsvanskelige drenge på ret kurs. Mogens Frohn Nielsen har både skrevet krimier, debatbøger, romaner og erindringer om tiden på Fulton.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Sammenhold eller samfund: en debatbog tør man nok sige! blev skrevet den 22-07-2019 af forfatteren Mogens Frohn Nielsen. Du kan læse bogen Sammenhold eller samfund: en debatbog tør man nok sige! i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Mogens Frohn Nielsen.

Ny bog fra dansk kz-fange beretter om fangernes sammenhold | DR

Bertramsen & Gyldengrød 의 Sammenhold 의 가사. Sammen klarer vi alt stort eller småt Du gør det fint - du gør det flot Sammen holder vi s... Vi gør det sammen som vi hele tiden har gjort Vi er et hold Vi er en tomands-hær Vi ved at sammenhold gør stærk Og vi kan ikke la' vær Vi er et team Ja...

InterMetzo: Man mindes by Samfund | Mixcloud

Det vil sige, at hvis der kommer støvpartikler eller irriterende gasser, slim og pus i luftvejene, eller hvis slimhinden bliver betændt, så hoster man for Hoste er almindelig under og efter en luftvejsinfektion. Oftest vil det være tør hoste - det vil sige, at der ikke er noget slim, som kommer op ved hosten.

RELATEREDE BØGER

9 From the Nine Worlds
Dear Brother-in-law - erotic short story
Kvinnan på bussen
Mere end veninder
Hesteæderne - trilogien
Grundtvig
Den hellige Birgitta af Vadstena
Flådens ulve
Morgendagens pædagoger
Tyrk kan tæmmes
Forsvundet
A Polegarzinha
Muren