En slags barndom

UDGIVELSESDATO 04-10-2017
FORFATTER Ida Marie Kristensen
ISBN 9788771906271
FILSTØRRELSE 6,30 MB
FILNAVN En slags barndom.pdf
Defalske9ere.dk En slags barndom Image
Før jeg husker drømmenmærker jeg den i min kropmine brystvorter strittermit skød er varmtog jeg væmmes af kvalmeog opstemthedjeg mærker, at min opgave var ved at nå sit resultati drømmen altsåkan man kalde sådan en drømfor en drømeller mareridtsådan var det jo ikkejeg var ikke bangemen jeg væmmes nuUddrag af bogenEn dag hos psykologenfortalte jegat jeg overvejede at skrive om detsådan som nu hermen det var åbenbart ikke nogen god idejeg ved ikke, hvad han såi migeller tænkte om mig;en stor fremtideller bare en fremtidsom jeg ikke ville fåhvis jeg skrevom det.Gentagelsestvangblev der sagtJeg prøvede at forklare psykologenden dagat jeg føltedet gav meningfor migat der lå noget derfor migmen også bare lå deren meningen trangnoget større end bare migog min lille historieom detOm forfatterenIda Marie Kristensen (f. 1976) debuterer med digtsamlingen En slags barndom. Uddannet folkeskolelærer, master i psykologi og ledelse. Tidligere kredsstyrelsesmedlem i DLF, afdelings­leder på en folkeskole, lokalformand samt kommunalbestyrelsesmedlem for SF. I 2015 brænder Ida Marie ud forårsaget af langvarig stressbelastning. I den efterfølgende selvrefleksive proces genopstår ungdomsårenes trang til at udtrykke sig via lyrikken. Mor til to.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse En slags barndom-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Ida Marie Kristensen. Med webstedet defalske9ere.dk læses En slags barndom online nu så nemt!

barndom | Gyldendal - Den Store Danske

Ida Marie Kristensen (f. 1976) debuterer med digtsamlingen En slags barndom. Uddannet folkeskolelærer, master i psykologi og ledelse. Tidligere kredsstyrelsesmedlem i DLF, afdelingsleder på en folkeskole, lokalformand samt kommunalbestyrelsesmedlem for SF. I 2015 brænder Ida Marie ud forårsaget af langvarig stressbelastning.

EN SLAGS BARNDOM af Ida Marie Kristensen (e-bog, epub)

Vejen til sjælefred efter en barndom med incest kan for nogen være at konfrontere krænkeren, mens det for Bent Ole var at tilgive Kære brevkasse Efter at have læst brevkassen før påske, hvor Anders skrev om det seksuelle misbrug, han var udsat for som barn, har jeg følt et stik i hjertet ...

RELATEREDE BØGER

Der Mann aus der Pretoria-Zentrale
Liv en Emma 1-4
Mine første krydsord og ordgåder: Derhjemme
Ge ingen nåd
Straffeprocessuel oversigt
Putska
Den uendelige historie
Dødskunsten
Stjernerne blegner
Den engelske lods
Det fortryllende slottet 4 - Giftige planer
Nåde
Ödenas röda slott
En forbandet vej
Wyjątki z pamiętników kata paryzkiego Sansona z czasów pierwszej rewolucyi francuzkiej
Den røde smed og andre historier