De allierede slår tilbage

UDGIVELSESDATO 26-05-2020
FORFATTER Alt Om Historie
ISBN 9788726380996
FILSTØRRELSE 1,69 MB
FILNAVN De allierede slår tilbage.pdf
Defalske9ere.dk De allierede slår tilbage Image
Den 27. januar 1944 erklærer Stalin Leningrad for befriet. Efter to et halvt års belejring trækker Værnemagten sig tilbage. Den Røde Hær forfølger de modløse tyske soldater, der på bare tre dage bliver drevet 100 kilometer vestpå. Opmuntret af sejren beslutter den russiske general Govorov at befri Estland. Men i slaget om floden Narva spænder tyskerne ben for hans planer, og fronten går midlertidigt i stå.Men tyskerne er stadig trængt fra alle sider. På D-dag lykkes det de vestallierede at få 150.000 soldater i land på Normandiets strande, og i Sydeuropa strider britiske og amerikanske styrker sig op gennem Italien. Krigslykken er for alvor vendt.I syvende bind af EN VERDEN I KRIG følger vi Aksemagternes tilbagegang.Alt om Historie tager dig med på en halsbrækkende rejse til tidligere tider, så du kan nyde historiens største begivenheder. Følg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. Alt om historie er for dem, der vil vide mere om de spændende, dramatiske begivenheder i fortiden.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen De allierede slår tilbage blev skrevet den 26-05-2020 af forfatteren Alt Om Historie. Du kan læse bogen De allierede slår tilbage i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Alt Om Historie.

De sidste søstre: »Ingen af os er udødelige«

USA har truet med, at russerne kan miste medlemskab af G8, men nu slår Rusland tilbage. leveret af Nyhedsbureauet Newspaq. Se alle artikler. 3. marts 2014 ... Udmeldingen fra de syv andre lande i G8-gruppen kommer i protest mod Ruslands fremfærd i Ukraine, hvor russiske styrker er rykket ind på den ukrainske Krim-halvø.

Kom med tilbage til 1944: Sådan oplevede randrusianerne ...

Rusland slår tilbage: Vesten er allieret med nynazister USA har truet med, at russerne kan miste medlemskab af G8, men nu slår Rusland tilbage

RELATEREDE BØGER

Smuk holdning uden tantepukkel
A Cartomante
Gengældelsens veje
No Middle Name: The Complete Collected Jack Reacher Stories
Jalle og krabben
Sjung mitt hjärta
Basserne 1978
Испанско лято – Eротика
En lidt almindelig historie
Bilbao
Skolemester – En roman om Christen Kold
Flerfamilieterapi i praksis
Kongen, der var vild med smør
De nærmeste
Ninja i fare
Bibelleksikon
Ansigtet på ruden
Det du ikke siger
Rim i Verdensmål