Grønlands teknologihistorie

UDGIVELSESDATO 24-09-2012
FORFATTER Hans P. Steenfos
ISBN 9788702135619
FILSTØRRELSE 7,85 MB
FILNAVN Grønlands teknologihistorie.pdf
Defalske9ere.dk Grønlands teknologihistorie Image
Den ultimative bog om den rivende udvikling, Grønland har gennemgået på det teknologiske område siden landet i 1953 skiftede status fra at være en koloni til at blive en ligeværdig del af det danske rige med Hjemmestyrets indførelse. Det har været en særdeles voldsom og hurtig udvikling, hvor Grønland er gået fra at være et højt udviklet fangersamfund til at blive et supermoderne samfund på lige fod med andre industrilande i verden.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Grønlands teknologihistorie blev skrevet den 24-09-2012 af forfatteren Hans P. Steenfos. Du kan læse bogen Grønlands teknologihistorie i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Hans P. Steenfos.

Grønlands teknologihistorie - E-bog - Hans P. Steenfos ...

Grønlands teknologihistorie. Forfatter(e): Jørgen Taagholt;Hans P. Steenfos Den ultimative bog om den rivende udvikling, Grønland har gennemgået på det teknologiske område siden landet i 1953 skiftede status fra at være en koloni til at blive en ligeværdig del af det danske rige med Hjemmestyrets indførelse.

Grønlands teknologihistorie | Arnold Busck

Få Grønlands teknologihistorie af Jørgen Taagholt som bog på dansk - 9788702117967 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

RELATEREDE BØGER

Anker Jørgensen - menneske og politiker
El retrato de Dorian Gray
Du sollst nicht töten
Konflikt og kontakt
Trans-Siberian Railroad Atlas
Mit navn er Shylock
Den lille helgeninde
Performance Pipeline
North Korea
Mirrorwork to get the most out of your time & life