Skatteøen

UDGIVELSESDATO 19-05-2017
FORFATTER Robert Louis Stevenson
ISBN 9788799363261
FILSTØRRELSE 9,88 MB
FILNAVN Skatteøen.pdf
Defalske9ere.dk Skatteøen Image
Robert Louis Stevensons bog SKATTEØEN fra 1883 er en af de bedste ungdomsbøger, der nogensinde er skrevet, og den etbenede John Silver med papegøjen Kaptajn Flint er blevet indbegrebet af en snu og grusom sørøver. Churchill fik bogen af sin far, da han var ni år gammel, og han 'slugte den med fryd'.Herværende oversættelse holder sig tæt til den originale tekst. Betegnelser fra de store sejlskibes tid er forklaret i parenteser eller fodnoter. Erik Bøyes oversættelse har fået en flot lektørudtalelse af Lotte Klemens Thomhave fra Dansk Biblioteks Center:'Det er en fryd at læse dialogerne med fokus på sømands-slang og gamle udtryk. Fortællestilen er en skøn udfordring for de sikre læsere. ... Er oplagt til læsere, der gerne vil læse 'Skatteøen' i et lidt ældre sprog for at nyde en mere autentisk stemning. Anbefales.'SKATTEØEN er filmatiseret mange gange; og den er lavet til musical af Sebastian; og Forlaget Swismark har også udgivet et brætspil bygget over SKATTEØEN.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Skatteøen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Robert Louis Stevenson. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Robert Louis Stevenson bog online og også downloade det gratis!

Skatteøen - Nordeuropas største Water Coaster

Skatteøen er tilbage! Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater, søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene. Historien om drengen Jim Hawkins tager sin begyndelse i 1745 på kroen 'Admiral Benbow', som drives af Jims mor, Mrs. Hawkins.

Skatteøen - Indbundet | Køb produktet online her | Coop.dk

Klassiker med stjernecast. Skatteøen er en del af Folketeatrets nyere historie og efterhånden ligefrem en del af teatrets DNA. Skatteøen havde urpremiere på Folketeatret i 1986 og har siden spillet utallige gange i Musikhuset.Musikken til Skatteøen udkom før urpremieren med nogle af tidens største sangere, og allerede inden premieren havde albummet solgt 70.000 eksemplarer.

RELATEREDE BØGER

Rævens bytte
Advent
Dæmring
Palle får pip
Vingeskudt
Motomania
Skyldig eller oskyldig: Patty Hearst och verkligheten
Hvidt uheld og syv kriminalnoveller
Gladiator
Hjemløshed i Grønland
Leskikreivittären hehkuvat himot - eroottinen novelli
Når børn og voksne reflekterer
Bryllupsnat
Høg over høg
Grene på samme træ
Pottemagermarken
De høje bjerge